| کد خبر ۳۲۵۰۰۲
کپی شد

استاندار لرستان: پروژه روگذر شهید سلیمانی بروجرد سال آینده افتتاح می شود

استاندار لرستان با اشاره به اینکه پروژه روگذر شهید حاج قاسم سلیمانی بروجرد ابتدای سال آینده افتتاح می شود، گفت: اجرای طرح های عمرانی شهری و توسعه زیرساخت های صنعتی و اقتصادی، این شهرستان را به کارگاهی بزرگ از سازندگی تبدیل کرده است.

استاندار لرستان: پروژه روگذر شهید سلیمانی بروجرد سال آینده افتتاح می شود
تین نیوز |

استاندار لرستان با اشاره به اینکه پروژه روگذر شهید حاج قاسم سلیمانی بروجرد ابتدای سال آینده افتتاح می شود، گفت: اجرای طرح های عمرانی شهری و توسعه زیرساخت های صنعتی و اقتصادی، این شهرستان را به کارگاهی بزرگ از سازندگی تبدیل کرده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، سید سعید شاهرخی روز یکشنبه در جریان سفر به بروجرد و شرکت در آیین افتتاح تقاطع غیرهمسطح شهید علی فولادوند و بازدید از چند طرح عمران شهری اظهار کرد: بروجرد از شهرستان های پرافتخار لرستان و دیار فرزانگان و نخبگان است و در بخش های مختلف آن فعالیت های گسترده عمرانی و زیرساختی در حال اجراست.
وی با اشاره به اجرای پروژه روگذر شهید حاج قاسم سلیمانی افزود: این طرح از پروژه های شاخص عمرانی بروجرد است که با عبور مسیر کمربندی از روی میدان ها و شریان های شهری نقش مهمی در بهبود عبور و مرور خواهد داشت.
استاندار لرستان با اشاره به ویژگی های معماری و شهرسازی برخی پروژه های شهری بروجرد بیان کرد: طرح های اجراشده و در دست اجرا، از جمله تقاطع ها و زیرگذرها در بهبود تردد شهری تاثیرگذار هستند و پروژه های عمرانی این شهرستان از طرح های قابل توجه در سطح استان به شمار می روند.
شاهرخی در ادامه به طرح های اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی بروجرد اشاره کرد و یادآور شد: پروژه فرآوری منگنز با سرمایه گذاری پنج هزار میلیارد تومان در این منطقه در حال اجراست که با حمایت نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی پیگیری می شود.
وی همچنین با اشاره به توسعه زیرساخت های برق شهرستان اظهار کرد: پست برق ۲۳۰ کیلوولت بروجرد مراحل پایانی اجرا را سپری می کند و تکمیل این زیرساخت، زمینه توسعه بیشتر صنعت و گسترش فعالیت های اقتصادی را فراهم خواهد کرد.
استاندار لرستان تاکید کرد: اقدامات عمرانی و زیرساختی در بروجرد باید با قدرت ادامه یابد و مردم فرهیخته این شهرستان شایسته بهره مندی از نتایج این طرح ها و برخورداری از امکانات متناسب با ظرفیت های خود هستند.

سید سعید شاهرخی استاندار لرستان در جریان این سفر همچنین از روند اجرای تقاطع غیرهمسطح میدان امام خمینی(ره) و تقاطع غیرهمسطح شهید حاج قاسم سلیمانی بازدید کرد.
تقاطع غیرهمسطح میدان امام خمینی(ره) بروجرد به طول ۷۵۰ متر و عرض ۲۴ متر، دارای ۲ رمپ برای ورود از محدوده میدان به زیرگذر است که تاکنون ۴۰۰ میلیارد تومان برای اجرای آن هزینه شده و پیشرفت فیزیکی آن به ۹۸ درصد رسید.
تقاطع غیرهمسطح شهید حاج قاسم سلیمانی نیز به صورت روگذر و در ۲ باند به طول ۸۵۰ متر در حال اجراست که عرض هر باند به همراه پیاده رو ۱۲ متر بوده و این سازه ۲۰ پایه دارد و تاکنون ۷۵۰ میلیارد تومان برای اجرای این پروژه هزینه شده و پیشرفت فیزیکی آن ۵۰ درصد اعلام شده است.
همچنین تقاطع غیرهمسطح شهید علی فولادوند با اعتبار ۵۵ میلیارد تومان، در جریان سفر استاندار لرستان به بهره برداری رسید.

تعامل مسوولان زمینه ساز شتاب بخشی به پروژه های عمرانی شهرستان است

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به روند اجرای طرح های عمرانی و زیرساختی شهرستان، گفت: تعامل و همدلی میان مسوولان استانی و شهرستانی، مدیریت شهری و دستگاه های اجرایی زمینه ساز پیشرفت پروژه ها و تحقق برنامه های توسعه ای بروجرد شده است.
عباس گودرزی افزود: صحنه های سازندگی که امروز در بروجرد شاهد آن هستیم، نتیجه هماهنگی و تعامل سازنده میان استاندار لرستان، فرماندار بروجرد، مدیریت شهری، شورای شهر، شهرداری و دستگاه های اجرایی است.
وی با اشاره به اجرای طرح های مختلف در حوزه زیرساخت ها اظهار کرد: بروجرد به کارگاه بزرگ سازندگی تبدیل شده و در ورودی های شهر از سمت نهاوند، خرم آباد و اراک شاهد احداث و بهسازی راه های استاندارد هستیم.
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: عملیات اجرایی پروژه راه آهن بروجرد پس از سال ها با همت وزارت راه و شهرسازی و مساعدت استاندار لرستان آغاز شده و روند تکمیل آن دنبال می شود.
گودرزی منطقه ویژه اقتصادی بروجرد را از ظرفیت های مهم شهرستان دانست و اضافه کرد: اخذ مجوز گمرکی برای بروجرد و پیشرفت طرح های زیرساختی از جمله پست برق ۲۳۰ کیلوولت، از دیگر اقداماتی است که می تواند به توسعه شهرستان کمک کند.
وی با بیان اینکه مردم بروجرد شایسته برخورداری از خدمات و امکانات بیشتر هستند، افزود: اگر در مسیر خدمت رسانی کمبود، نقص یا کاستی وجود دارد، از مردم عزیز عذرخواهی می کنیم؛ چراکه هر اقدامی که انجام شده، در برابر مردم شریف شهرستان که با وجود همه مشکلات پای انقلاب و آرمان های امام راحل و خون شهدا ایستاده اند، کمترین خدمت است.
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی در پایان بر تداوم همکاری و همدلی میان مسوولان برای پیشبرد امور و خدمت رسانی به مردم تاکید کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.