پیشرفت ۵۵ درصدی بهسازی جاده های منتهی به مرز مهران برای اربعین
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام از پیشرفت ۵۵ درصدی عملیات آسفالت و بهسازی ۶۰ کیلومتر از جاده های منتهی به مرز مهران خبر داد.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان ایلام گفت: عملیات آسفالت و بهسازی ۶۰ کیلومتر از جاده های منتهی به مرز مهران با هدف ارتقای ایمنی و رفاه زائران اربعین، هم اکنون ۵۵ درصد پیشرفت دارد و تا قبل از مراسم اربعین بخش عمده آن به بهره برداری می رسد.
به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، سیدزاهدین چشمه خاور اظهار کرد: عملیات بهسازی و روکش آسفالت ۶۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی منتهی به مهران که از اواسط سال گذشته آغاز شده، با شتاب و جدیت در حال اجرا بوده و تاکنون ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی افزود: این پروژه در راستای ارتقای کیفیت تردد و افزایش ایمنی، به ویژه برای زائران اربعین حسینی(ع)، پس از تعریض و چهارخطه کردن محورهای شریانی اجرا می شود و بخشی از آن شامل محدوده پل صلواتی تا پارکینگ اربعین (در مسیر ایلام–مهران) و محور بهسازی و تعریض شده چالاب (مهران–دهلران) است که با اعتباری بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال تاکنون آسفالت و آماده بهره برداری شده اند.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان ایلام با اشاره به جزئیات اجرای این طرح، تصریح کرد: عملیات آسفالت ریزی در ۱۵ کیلومتر باقیمانده این محور (از سد کنجانچم تا گلان) نیز به طور مستمر در حال انجام است.
چشمه خاور ادامه داد: از مجموع اعتبار تخصیصی برای این طرح، تاکنون حدود نیمی از منابع مالی هزینه شده و برنامه ریزی برای تکمیل و بهسازی مسیرهای چهارخطه باقیمانده جاده ایلام–مهران با سرعت و جدیت در دست انجام است.
وی خاطرنشان کرد: با تکمیل این پروژه، زیرساخت های حمل ونقل جاده ای استان ایلام برای خدمت رسانی مطلوب تر به کاروان های اربعین حسینی و دیگر مسافران، تقویت خواهد شد.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان ایلام خاطرنشان کرد: تلاش مجموعه راه و راهداری استان بر این است که تا پیش از آغاز موج بازگشت زائران، بخش اعظم پروژه های در دست اجرا به بهره برداری کامل برسد و تردد در این مسیرها با کمترین مشکل و حداکثر ایمنی انجام شود.
عملیات تکمیل و بهسازی چهار خطه کردن مسیرهای باقیمانده جاده ایلام - مهران برای آسانی تردد زائران اربعین حسینی(ع) امسال با پیشرفت فیزیکی مناسب و با شتاب و جدیت در مراحل پایانی کار است.
مرز مهران به علت نزدیکی مسافت به عتبات عالیات و امنیت طول مسیر در داخل خاک عراق مهم ترین و اصلی ترین گذرگاه زمینی کشور محسوب می شود.
سالانه بیش از هشت میلیون زائر و مسافر از پایانه بین المللی مرز مهران به دو کشور ایران و عراق تردد می کنند.
مهران هر سال در ایام نزدیک به اربعین، میزبان بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار زائر ایرانی و غیر ایرانی برای سفر به عتبات عالیات عراق است.
از آغاز محرم امسال تا کنون نزدیک به ۲۰۰ هزار زائر برای سوگواری در آیین های تاسوعا و عاشورا از مرز مهران تردد کردند که در هر دو مسیر رفت و برگشت بدون هیچ گونه مشکلی از آنان به بهترین شکل ممکن پذیرایی شد.