| کد خبر: 212659 |

تهران ۵۰۰ سکونتگاه ناپایدار دارد

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران گفت: این استان ۵۰۰ ناحیه سکونتگاهی ناپایدار، فرسوده و حاشیه ای دارد که فقط برای ۵۰ ناحیه آن مطالعات اصلاحی انجام شده است.

تین نیوز

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران گفت: این استان ۵۰۰ ناحیه سکونتگاهی ناپایدار، فرسوده و حاشیه ای دارد که فقط برای ۵۰ ناحیه آن مطالعات اصلاحی انجام شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، خلیل محبت خواه افزود: سکونت چهار و نیم میلیون نفر از جمعیت استان تهران در بافت فرسوده و حاشیه ای از جمله معضلات استان تهران است.

وی یادآورشد: نزدیک ۳۰ درصد جمعیت این استان در بافت فرسوده و ناکارآمد شهری زندگی می کنند و اگر حادثه ای مثل زلزله رخ دهد حتی محلی برای پناه دادن این میزان جمعیت یا اسکان موقت آنان نداریم.

محبت خواه اظهارداشت: سیاست هایی که در تهران از گذشته تاکنون اعمال و اجرا شده این جاذبه را برای جمعیت فراوانی ایجاد کرده است که به این استان مهاجرت کنند و برای سکونت در آن حتی زندگی در حاشیه ها و بافت های ناپایدار را برگزینند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با تاکید بر اینکه باید در سیاست های این چنینی تجدید نظر و اقدام به تمرکز زدایی از این استان کرد، گفت: اقدامات مطالعاتی برای ۵۰۰ محله سکونتگاهی تهران آغاز شده است و متناسب با اولویتی که داده شده در دست بررسی قرار دارند.

وی تصریح کرد: باید متوجه بود که سهم استان تهران به تنهایی از مجموعه بافت فرسوده و ناکارآمد شهری کشور به ترتیب به ۱۰.۵ و ۲۴ درصد می رسد در حالی که ۱۸ درصد جمعیت سرزمینی ایران در آن تجمع یافته اند.

محبت خواه خاطرنشان کرد: طرح های تفصیلی و جامع برای همه شهرهای کشور تدوین، تصویب و ابلاغ شده است و شهرهای استان تهران نیز از این جریان جدا نیست.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران تاکید کرد: این اداره کل و شهرداری موظف به نظارت بر ساخت و ساز برای جلوگیری در حاشیه ها و خارج از حریم ها هستند و باید آن را با جدیت و شدت انجام دهند.

وی با بیان اینکه این اداره کل برای مقابله با ساخت و سازهای غیر مجاز از دستگاه قضایی کمک می گیرد، ادامه داد: در آخرین اقدامات، این اداره کل اقدام به تخریب تمامی خانه باغ های غیر مجاز در دماوند با حکم قضایی کرده است و در این زمینه با جدیت مسئولیت خود را دنبال می کند.

محبت خواه با بیان اینکه ۱۸ دستگاه در زمینه بازآفرینی شهری، اصلاح بافت های فرسوده، ناکارآمد و سکونتگاه های حاشیه ای مسئولیت دارند، ابراز تاسف کرد که تمامی دستگاه ها با وجود اعتبار تخصیص یافته قابل توجه، اقدام خاصی در این زمینه انجام نمی دهند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران به کیفیت ساخت و سازهای جدید انجام گرفته در این استان اشاره کرد و گفت: نظام مهندسی طبق مباحثی که مقررات ملی ساختمان ملزم کرده و با توجه به حوادث طبیعی، موظف است بر رعایت موارد ایمنی در ساخت و سازها نظارت داشته باشد و خوشبختانه در این زمینه عملکرد قابل قبولی دارد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.