بازدید سایت : ۳۷۷۸۹
| کد خبر ۱۰۳۰۰۵
کپی شد

رئیس پلیس جدید فرودگاه‌های استان کرمان معرفی شد

رئیس پلیس جدید فرودگاه‌های استان کرمان معرفی شد
|
تین‌نیوز| طی مراسمی سرهنگ تیرماهی به‌عنوان رئیس پلیس فرودگاه‌های استان کرمان معرفی و جایگزین سرهنگ دلاور شد.
 
به‌گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط‌عمومی فرودگاه‌های استان کرمان؛ در این مراسم سردار مهری فرمانده پلیس فرودگاه‌های كشور، مدیركل فرودگاه‌های استان کرمان و تنی چند از مسئولین قضائی، اجرایی، امنیتی، نظامی و انتظامی استان حضور داشتند.

علی قاسم‌زاده؛ مدیركل فرودگاه‌های استان كرمان در این مراسم تعامل، همدلی و دقت در امور را متذكر شد و گفت: نقش و اهمیت فعالیت‌های پلیس با تعامل دوسویه، وفاق و دقت نظر در امورات محوله فرودگاهی، بسترساز توسعه و تسری امنیت و آسایش جامعه و پشتوانه‌یی همیشگی و محكم برای رضایتمندی عموم خواهد بود.
وی ضمن تقدیر از تلاش‌های سرهنگ دلاور در زمان تصدی فرماندهی پلیس فرودگاه‌های استان برای سرهنگ  تیرماهی آرزوی موفقیت کرد.

در این مراسم سردار بنی‌اسدی‌فر فرمانده انتظامی استان با اشاره به نقش تعامل و حضور یكپارچه پلیس در صحنه اظهار داشت: حضور مداوم و موفق پلیس در كنار تعامل با قشرهای مختلف جامعه اثرگذار و ماندگار است.

در ادامه سردار مهری فرمانده پلیس فرودگاه‌های كشور با اشاره به دستاوردهای مهم و قابل توجه پلیس فرودگاه‌ها تصریح كرد: با تلاش و كوشش كلیه همكاران٬ آمارها حكایت از كاهش قابل توجه جرم در فرودگاه‌های كشور دارد كه ثمره هوشیاری، حضور موفق و نیز همكاری خوب مردمی با پلیس فرودگاه‌ها است
وی اظهار داشت: بایستی در برخوردها با مردم تمام موارد قانونی و اسلامی مد نظر قرار گرفته تا آحاد جامعه احساس امنیت و آسایش توام با احترام را در وجود پلیس به‌وضوح ببینند.

سرهنگ ذبیح‌اله دلاور به سمت رئیس بازرسی پلیس فرودگاه‌های كشور منصوب شد و سرهنگ تیرماهی نیز پیش از این جانشین پلیس فرودگاه‌های استان اصفهان بوده‌ است.
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.