فعال شدن ال نینو زمینه ساز گرم تر شدن تابستان می شود
رئیس سازمان هواشناسی گفت: با توجه به تغییرات بزرگ مقیاسی که در جهان رخ می دهد و با فعال شدن شرایط ال نینو، به ویژه در نیمه دوم سال، انتظار می رود تابستان امسال گرم تر از میانگین بلندمدت و حتی گرم تر از سال گذشته باشد.
رئیس سازمان هواشناسی کشور اظهار داشت: با توجه به تغییرات بزرگ مقیاسی که در جهان رخ می دهد و با فعال شدن شرایط ال نینو، به ویژه در نیمه دوم سال، انتظار می رود تابستان امسال گرم تر از میانگین بلندمدت و حتی گرم تر از سال گذشته باشد. همچنین، عبور امواج گرمایی در فصل تابستان در کشور مشهود خواهد بود.
به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سحر تاجبخش، با اشاره به شرایط برخی استان ها افزود: در استان هایی مانند تهران، مشهد، مرکزی، همدان و تقریباً در دامنه های جنوبی رشته کوه البرز، وضعیت بارشی و منابع آب چندان مساعد نیست.
او بیان کرد: در حالی که همین میزان بارش، بخش قابل توجهی از آب مصرفی این مناطق را، چه در حوزه شرب و چه در کشاورزی، تأمین می کند؛ بنابراین لازم است همچنان مدیریت سختگیرانه و جدی منابع آب در این شهرهای بزرگ ادامه یابد.