| کد خبر ۳۰۳۸۴۳
کپی شد

معاون وزیر راه از کمبود ۶ هزار اتوبوس بین شهری در کشور خبر داد

معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی گفت: حدود ۶ هزار اتوبوس مسافری بین شهری در کشور کمبود داریم که رقم بالایی است.

معاون وزیر راه از کمبود ۶ هزار اتوبوس بین شهری در کشور خبر داد
تین نیوز |

معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی گفت: حدود ۶ هزار اتوبوس مسافری بین شهری در کشور کمبود داریم که رقم بالایی است.

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان راهداری، سید عبدالله ارجائی شیرازی جمعه شب در بازدید از پایانه مسافربری امام رضا(ع) مشهد افزود: این در حالی است که همین میزان اتوبوس فعال در جاده های کشور میانگین عمر بالایی دارند که البته اقدامات سازمان راهداری برای مدیریت وضعیت موجود جای قدردانی دارد.

وی با انتقاد از کمبود ناوگان اتوبوسی در خراسان رضوی بیان کرد: کمبود زیرساخت جاده ای و همچنین ناوگان تازگی ندارد و مختص خراسان رضوی نیست، چنانچه با این کمبودها در اربعین نیز روبرو بودیم.

معاون وزیر راه ادامه داد: علت مشکلات در این بخش مثبت نبودن تراز اقتصاد در صنعت حمل و نقل است، این تجارت بخش اقتصادی پر بازده ای نیست لذا سرمایه گذاری در این بخش طرفدار ندارد.

وی به اقدامات وزارت راه و شهرسازی برای واردات ناوگان اتوبوسی اشاره و اظهار کرد: نزدیک به ۴۰۰ دستگاه ناوگان جاده ای ثبت سفارش شده است تا مشکل کمبود ناوگان را حل کنیم اما این اقدامات مسائل را به صورت مقطعی برطرف می کند.

ارجائی شیرازی افزود: در حقیقت ناوگان جدید وارداتی در بخش حمل و نقل بین شهری وارد نمی شود، بلکه در اختیار بخش خصوصی و برخی شرکتها قرار می گیرد که علت آن هم اقتصاد نامتوازن صنعت حمل و نقل است که این وضع را بوجود می آورد.

به گفته وی، رفع همه این مسائل نیز به وزارت راه باز نمی گردد، ما مسوول زیر ساخت هستیم و باید این مسائل در بخش های دیگر مدیریت شود.

معاون وزیر راه از کمبود ۶ هزار اتوبوس بین شهری در کشور خبر داد

ورود روزانه ۲۸۰۰ دستگاه اتوبوس به مشهد در دهه پایانی صفر

معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی به تمهیدات مثبت صورت گرفته در پذیرش زائران دهه آخر صفر در مشهد طی چهار روز گذشته اشاره و بیان کرد: روزانه حدود ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه ناوگان مسافری به مشهد وارد شده و پیش بینی شده در روز آخرماه صفر و روز بعد از آن روزانه ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه خروج مسافران را انجام دهند.

وی با تجلیل از اقدامات رانندگان و فعالان حوزه حمل ونقل جاده ای در دفاع مقدس ۱۲ روزه افزود: پنج طرح کلان استان در حوزه زیرساخت های حمل ونقل جز طرح های اولویت دار وزارت راه و شهرسازی قرار دارند که در روزهای آتی وزیر راه در سفر به مشهد از ۲ طرح آن بازدید خواهد کرد.

ارجائی ادامه داد: وزیر راه و شهرسازی به طرح های کلان استان مسلط است و به صورت ماهانه از مدیران مربوطه وضعیت طرح ها را پیگیری می کند و در آخرین مورد وضعیت اجرای برقی کردن خطر تهران -مشهد مورد بررسی قرار گرفت.

معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی به همراه مدیران استانی حوزه عمرانی و حمل ونقل از پایانه مسافربری امام رضا(ع) از ایستگاه راه آهن شهید رییسی مشهد نیز بازدید کرد و در جریان ارائه خدمت به زائران و مسافران مشهد قرار گرفت.

شمار ناوگان عمومی جاده ای در خراسان رضوی شامل اتوبوس، مینی بوس و سواری کرایه، ۶ هزار و ۷۸ دستگاه است که با مشارکت هفت هزار و ۹۳۷ راننده و در قالب ۱۵۰ شرکت حمل ونقل مسافربری به مردم استان و کشور خدمات ارائه می دهند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.