نیاز ۱۸۰۰ میلیاردی برای تکمیل تونل آزادی ایلام تا سال ۱۴۰۵
اعتبار موردنیاز برای تکمیل تونل آزادی- محور ایلام حمیل ۱۸۰۰ میلیارد تومان برآورده شده که در صورت تأمین آن تا پایان سال ۱۴۰۵ به بهره برداری می رسد.

وزیر راه و شهرسازی صبح امروز سه شنبه ۲۴ تیرماه در ابتدای سفر خود به استان ایلام از عملیات احداث باند دوم تونل آزادی- محور ایلام حمیل بازدید کرد.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مجموع مبلغ قرارداد این پروژه ۱۹۷ میلیارد تومان با پیشرفت فیزیکی ۱۸ درصد اعلام شده و اعتبار موردنیاز برای تکمیل آن ۱۸۰۰ میلیارد تومان است که در صورت تأمین آن تا پایان سال ۱۴۰۵ به بهره برداری می رسد.
تونل بزرگ آزادی ۲ به طول ۳۲۰۰ متر در قالب دو قطعه توسط شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور اجرایی شده است، از سمت ایلام بیش از ۶۲۰ متر حفاری صورت گرفته و عملیات حفاری از سمت مقابل نیز به حدود ۳۲۰ متر رسیده است.
گفتتی است، با احداث تونل دوم آزادی که با راه های طرفین حدود ۴ کیلومتر است، ۹ کیلومتر شامل گردنه ها و پیچ های پر حادثه مسیر فعلی حذف شده و ۵ کیلومتر دیگر مسیر ایلام- حمیل- کرمانشاه کوتاه تر خواهد شد.