اجرای 19 پروژه عمرانی در فرودگاه بین المللی شهید صدوقی یزد
مدیرکل فرودگاه های استان یزد از هزینه کرد 47 میلیارد تومان برای اجرای 19 پروژه در فرودگاه خبر داد.
مدیرکل فرودگاه های استان یزد از هزینه کرد 47 میلیارد تومان برای اجرای 19 پروژه در فرودگاه خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، مرتضی حمیدپور مدیرکل فرودگاه های استان یزد گفت: طی سه ماه اخیر، 19 پروژه عمرانی و سرمایه ای متناسب با نیازهای این فرودگاه اجرا شده که بخشی از آن ها به بهره برداری رسیده و تعدادی نیز در آستانه تکمیل است.
وی با بیان اینکه تسهیل تردد مسافران و تأمین ایمنی نشست و برخاست پروازها در اولویت برنامه ها قرار دارد، افزود: تکمیل کانال انرژی، به روزرسانی دوربین های حفاظتی، اصلاح سازه و ابنیه و بهسازی کابین آسانسورها از جمله پروژه های انجام شده در این مدت بوده است.
مدیرکل فرودگاه های استان یزد ادامه داد: کابین برج مراقبت نیز بازسازی و بهسازی شده و ساماندهی ساختمان مانیتورینگ، محصورسازی و بهسازی بخش های ضروری حوزه عملیات هوانوردی در دستور کار قرار گرفته است.
حمیدپور با اشاره به آماده سازی فرودگاه برای سفرهای نوروزی اظهار کرد: بازسازی برخی مامورسراها و اماکن خدماتی انجام شده و خرید 35 دستگاه دوربین مدار بسته، اجرای کابل کشی فیبر نوری و نصب دکل های روشنایی و دوربینی در محوطه فرودگاه نیز به سرانجام رسیده است.
وی راه اندازی نیروگاه خورشیدی 50 کیلوواتی فرودگاه را از اقدامات مهم در راستای صرفه جویی انرژی دانست و گفت: بهسازی محوطه پاویون، بهبود علائم سطوح پروازی و نصب تجهیزات در ترمینال های یک و دو نیز در حال اجراست.
حمیدپور گفت: خرید و نصب چراغ های LED، تجهیزات آسانسور کششی و سامانه های اطفای حریق، تجهیز سالن های آموزشی و نصب صندلی های استراحت به همراه میز و 16 دستگاه مانیتور و رایانه از دیگر اقدامات انجام شده در این بازه زمانی بوده است.
مدیرکل فرودگاه های استان یزد در پایان تأکید کرد: اجرای این 19 پروژه برای ارتقای کیفیت خدمات و افزایش ایمنی پروازها ضروری بود که با تلاش کارکنان فرودگاه و حمایت های شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران محقق شد.