| کد خبر ۳۱۷۲۲۸
کپی شد

بازدید اعضای کمیسیون عمران مجلس از بنادر هرمزگان و تنگه هرمز

اعضای کمیسیون عمران مجلس با همراهی مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ضمن بازدید از بنادر هرمزگان و تنگه هرمز، نحوه تخلیه و ترانزیت کالا به ویژه کالاهای اساسی را بررسی کردند.

بازدید اعضای کمیسیون عمران مجلس از بنادر هرمزگان و تنگه هرمز
تین نیوز |

اعضای کمیسیون عمران مجلس با همراهی مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ضمن بازدید از بنادر هرمزگان و تنگه هرمز، نحوه تخلیه و ترانزیت کالا به ویژه کالاهای اساسی را بررسی کردند.

به گزارش تین نیوز به نقل از  پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ، علی نیکزاد ثمرین، نایب رئیس مجلس، محمدرضا رضایی کوچی رئیس و جمعی از اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با همراهی محمد شکیبی نسب، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی و محمد عاشوری استاندار، برای بازدید از بنادر هرمزگان و بررسی موضوع تنگه هرمز به این استان سفر کردند و سپس با حضور در مجتمع بندری شهید رجایی در یک نشست مشترک نحوه تخلیه و ترانزیت کالا به ویژه کالاهای اساسی در شرایط محاصره دریایی تنگه هرمز را بررسی کردند.

محمد شکیبی نسب معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در حاشیه بازدید اعضای کمیسیون عمران از بندر شهید رجایی و تنگه هرمز گفت: در راستای وظایف نظارتی این کمیسیون در حوزه بنادر و دریانوردی، درخواست بازدید از بنادر هرمزگان مطرح شد که با هماهنگی و برنامه ریزی های انجام شده، این بازدید انجام گرفت.

وی افزود: در جریان این بازدید، فعالیت ها و زیرساخت های بندری بنادر شرق و غرب و بندر شهید رجایی و همچنین برنامه های آینده سازمان بنادر برای اعضای کمیسیون عمران تشریح شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: همچنین بازدیدی از شرایط لنگرگاه و تردد کشتی ها در تنگه هرمز انجام شد تا اعضای کمیسیون از نزدیک در جریان روند فعالیت ها و وضعیت تردد دریایی در این منطقه قرار گیرند.

تدوین طرح قانونی مدیریت ایران بر تنگه هرمز در ۱۲ ماده

بنابراین گزارش، علی نیکزاد نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در جریان این بازدید، تنگه هرمز را خط قرمز کشور دانست و گفت: طرح قانونی مدیریت ایران بر تنگه هرمز با همکاری اعضای کمیسیون امنیت ملی در ۱۲ ماده تدوین شده و در مسیرهای تعریف شده دنبال می شود.

محمدرضا رضایی کوچی، رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی نیز گفت: در بازدید از بنادر جنوب کشور به ویژه بندر شهید رجایی، روند تخلیه، بارگیری، ترخیص کالا و امور مربوط به صادرات و واردات مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به بازدید کمیسیون عمران از تنگه هرمز نیز اظهار کرد: اعمال مدیریت و حاکمیت در تنگه هرمز مطالبه همه مردم ایران است و برای قانونمند شدن این موضوع و استفاده بهتر از این ظرفیت خدادادی، طرحی در مجلس آماده شده است که به زودی به قانون تبدیل می شود که بر مبنای این طرح، هرگونه تردد در تنگه هرمز باید با مجوز جمهوری اسلامی ایران انجام شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.