ایران ایر ۳ ایستگاه پروازی جدید برای ایام اربعین راه اندازی کرد
مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: در راستای افزایش دسترسی هم وطنان به فرودگاه نجف، سه ایستگاه پروازی همدان، شیراز و بجنورد به ایستگاه های پروازی هما در ایام اربعین افزوده شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از اقتصادمعاصر، حسین خانلری، مدیرعامل هما با اعلام این خبر بیان کرد: در ایام اربعین روزانه حدود ۱۰۰۰ نفر با پرواز های هما به نجف مسافرت می کنند که با افزایش تعداد مسیر ها از ایستگاه های یاد شده قطعا تعداد زائر جابه جا شده افزایش خواهد داشت.
وی با اشاره به هماهنگی های انجام شده برای تسهیل سفر های زیارتی در این ایام افزود: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از این سه
ایستگاه به مقصد نجف اشرف پرواز مستقیم برقرار کرده است.
خانلری با تأکید بر رویکرد خدمت رسانی عادلانه به زائران حسینی گفت: در کنار انجام پرواز های روزانه از تهران به نجف، هم وطنان ساکن استان های همدان، فارس و خراسان شمالی نیز می توانند مستقیماً از طریق فرودگاه های این استان ها به نجف اشرف پرواز کنند.
خانلری با اشاره به مأموریت های هما در توسعه دسترسی هوایی در سراسر کشور گفت: گسترش ایستگاه های پروازی به ویژه در مسیر های زیارتی، بخشی از مسئولیت های ملی و فرهنگی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به نیاز های مردم است.
وی تاکید کرد: هم وطنان می توانند بلیت پرواز های اربعین را از طریق سایت رسمی هما به نشانی www.iranair.com تهیه کنند.