استقرار علائم کمک ناوبری در موقعیت مغروقه های جنگ تحمیلی رمضان
سه فروند بویه برای ایمن سازی مسیر تردد شناورها به دنبال هدف قرار گرفتن و غرق شدن چند شناور در جریان جنگ تحمیلی سوم در محدوده تنگه هرمز مستقر شد.
اسماعیل مکی زاده، معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: به دنبال هدف قرار گرفتن و غرق شدن چند شناور در جریان جنگ تحمیلی سوم توسط دشمن آمریکایی- صهیونی در محدوده تنگه هرمز و آب های ساحلی بندرعباس، سه فروند بویه برای ایمن سازی مسیر تردد شناورها در محل این مغروقه ها مستقر شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، وی افزود: این عملیات پس از انجام بازدیدهای اولیه و با رعایت موارد ایمنی و امنیتی توسط شناور بویه انداز «مراد» و تکنیسین ها و کارشناسان ایمنی آبراه اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان و شرکت راهبر انجام شد.
به گفته معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان؛ عملیات شناسایی مغروقه های ناشی از جنگ تحمیلی، استقرار علائم کمک ناوبری و نگه داری و راهبری آن ها در راستای تامین ایمنی دریانوردی به طور مستمر و تا زمان پاکسازی کامل مغروقه ها پیگیری و اجرا می شود.
مکی زاده با بیان اینکه این مغروقه ها در محدوده بیرونی بندر صیادی بندرعباس، روبه روی کانال دسترسی به بندر شهید باهنر و همچنین لنگرگاه تجاری بندرشهید رجایی قرار دارند، تاکید کرد: سه فروند بویه با مشخصات خطر مجزا در مناطق اعلامی مستقر شده که انتظار می رود شناورها با رعایت فاصله ایمن از این نقاط تردد کنند.