| کد خبر ۲۶۴۸۵۰
کپی شد

حمله به کنارگذر شمالی کرج ؛ بلندترین پل خاورمیانه / مسیر موقتا مسدود است

استانداری البرز از حمله دشمن به بلندترین پل خاورمیانه در کرج خبر داد.

حمله به کنارگذر شمالی کرج ؛ بلندترین پل خاورمیانه / مسیر موقتا مسدود است
تین نیوز |

طی حمله ای از سوی رژیم صهیونی و آمریکایی در روز پنجشنبه ۱۳ فروردین، پل بی یک که به عنوان شاهکار مهندسی ایران شناخته شده بود و یکی از پیچیده ترین مهندسی های دنیا را داشت مورد هدف دشمن قرار گرفت.

به گزارش تین نیوز، طی این حمله این پروژه که ازجمله زیرساخت های راهی استان بود و قرار بود در آینده نزدیک به بهره برداری برسد، دچار آسیب شده است.  

این مسیر از ادامه ی آزادراه شهید همت و تقاطع جاده چالوس (بلوار جانبازان) آغاز شده، با عبور از شمال کرج، در نهایت به آزادراه کرج به قزوین در محدوده ی کمالشهر متصل می شود.

از شهروندان درخواست می شود باتوجه به شرایط موجود از تردد در این منطقه خودداری کنند. مسیرها در حال حاضر بسته است.

در این میان برق برخی مناطق دچار مشکل شده است که نیروهای شرکت توزیع برق استان پای کار بوده و مشکل در حال رفع شدن است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.