| کد خبر ۳۱۸۵۱۶
کپی شد

◄ بازگشت تمامی حجاج ایرانی از فرودگاه جده

نخستین پرواز بازگشت حجاج با شماره ۱۶۴۷ در ساعت ۱۵:۳۰ روز ۱۱ خردادماه از جده به مقصد تهران انجام می شود. همچنین در نخستین روز این عملیات، ۹ پرواز برای انتقال زائران به کشور برنامه ریزی شده است.

بازگشت تمامی حجاج ایرانی از فرودگاه جده
تین نیوز |

همچنین طبق اعلام شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران تمامی پرواز برگشت حجاج از جده انجام خواهد شد و در این دوره بازگشت حجاج از 6 ایستگاه  شامل تهران، مشهد، زاهدان، شیراز، گرگان و اصفهانانجام می شود که اولین پرواز برگشت حجاج به فرودگاه بین المللی امام خمینی خواهد بود این در حالیست که پروازهای رفت حجاج از طریق 3 ایستگاه انجام شده بود.

 به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، بر پایه برنامه ریزی های صورت گرفته، در طول عملیات بازگشت، روزانه بین ۱۰ تا ۱۲ پرواز از فرودگاه جده به مقاصد مختلف در کشور انجام خواهد شد.

 در این عملیات، نزدیک به ۳۱ هزار زائر ایرانی طی ۱۱ روز و با بهره گیری از ۹ فروند هواپیما به کشور بازگردانده می شوند. افزایش تعداد ایستگاه های پروازی با هدف کاهش تراکم مسافران، تسهیل روند ورود حجاج و ارتقای کیفیت خدمات رسانی به زائران انجام شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.