واکنش چمران به قتل الهه حسین نژاد و تاکسی های اینترنتی+فیلم
« این شرکت ها پول زیادی به جیب می زنند و از سویی دیگر برخی افرادی قربانی می شوند به دلیل اینکه رانندگان آن به درستی شناسایی نشده اند و سوابقشان بررسی نشده است.»

رئیس شورای شهر تهران گفت: کسانی که تاکسی دارند داری پرونده در سازمان تاکسیرانی هستند و شناسایی شده اند بعد از شناسایی می توانند به عنوان راننده تاکسی فعالیت کنند. اما هرکسی در یک شرکتی ثبت نام می کند که نه سابقه مشخص و نه تعهدی دارد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مهدی چمران افزود: شورای شهر هیچ گونه اجازه ای در این خصوص نداده و حتی به وزارت کشورنامه زده ایم که مجوزی که به شرکت تاکسی های اینترنتی داده خلاف قانون است و باید شورای امور مربوط به تاکسیرانی را بر عهده داشته باشد نه یک صنف.
چمران ادامه داد: این شرکت ها پول زیادی به جیب می زنند و از سویی دیگر برخی افرادی قربانی می شوند به دلیل اینکه رانندگان آن به درستی شناسایی نشده اند و سوابقشان بررسی نشده است.
درسال گذشته ممنوعیت مسافرکشی با پلاکشهرستان مطرح شد ؟با اینکه تصویب شد ، چرا وتو کردند . امروز مسافر کشی گروهی خودروهای شهرستان در تهران عادی شده است
داری میگی تاکسی اینترنتی آخه اینترنتی به شهرداری چه ربطی پیدا میکنه
آقای چمران شکرزیادی نخورید چه طورزمانی که ازراننده مالیات خدمات شهری می گیرید راننده مورد تاییداست شمااگرراست می گویید نظارتتان برراننده های تاکسی زردوسبزتان باشد این هم سناریو شما دولتی هاست که مثل جریان مهسا امینی که حجاب را راه اندازی کردید این هم کارخودتان است که مردم راباهم درگیرند.
بیخود فقط زر میزنی خودت عمل بدبختی تهرانی با اون زاکانی بی لیاقت تر از تو
نمی خوای بازنشست بشی ؟
هزاران درود به رانندگان شریف اسنپ و تپسی و ماکسیم که با زحمات بی شائبه خود محتاج هیچ وزیر و وکیلی نیستند و فقط و فقط بدنبال روزی حلال هستند،،و ازشما رانندگان محترم اسنپ و تپسی و ماکسیم بجهت آنکه عده ای رانت خوار مافیایی برای اهداف مغرضانه خاصی که بر اهل فن کاملا آشکاراست در این چند روز با هجمه عامدانه مبادرت به هتاکی به شخصیت والای شما عزیزان نموده اند بسهم خود عذرخواهی نموده و از شما استدعا دارم همچون گذشته به تلاش پاک خود ادامه داده و لاف و گزافهای حرافها و هوچیگرهای مغرض کوچکترین خللی در شخصیت والای شما در امر رانندگی و خدمت بمردم شریف ایران وارد نکند.
باسپاس از رانندگان زحمتکش اینترنتی.
شیر مادر حلالت یه نفر از ما دفاع کرد
بارها ما رانندهها به شرکت تپسی و اسنپ اعلام کردیم که فرایند پرداخت کرایه بایستی از ابتدا به صورت آنلاین پرداخت شود و گزینه نقدی حذف شود
اپلیکیشن مسافر اسنپ یا تپسی بایستی طوری طراحی شود که زمانی که مسافر قصد ثبت درخواست دارد ابتدا مبلغ هزینه سفر را در کیف پول خود شارژ کند سپس برای درخواست خودرو اقدام کند
اگر این فرایند به طور جدی اعمال شود دیگر شاهد این اتفاقها نخواهیم بود
۹۹ درصد درگیریهای بین مسافر و راننده علی الخصوص مسافرهای خانم با راننده فقط به خاطر عدم پرداخت کرایه توسط مسافر بوده و همین فرایند مدام داره تکرار میشه