معرفی اعضای جدید کمیسیون عالی سوانح راه آهن
مراسم تودیع و معارفه اعضای کمیسیون عالی سوانح راهآهن با حضور مدیرعامل برگزار شد.

مراسم تودیع و معارفه اعضای کمیسیون عالی سوانح راه آهن با حضور جبارعلی ذاکری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن روز دوشنبه ۹ تیرماه در ساختمان مرکزی شهدای راه آهن برگزار شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مدیرعامل راه آهن در این مراسم با تاکید بر اهمیت ایمنی در شبکه ریلی گفت: نقش کلیدی و بازدارنده کمیسیون عالی سوانح در پیشگیری از حوادث بر کسی پوشیده نیست و نظارت و بازدیدهای مستمر این کمیسیون از ادارات کل مناطق و گوشزد کردن نکات ایمنی، در کاهش سوانح موثر خواهد بود.
در این مراسم، از اعضای قبلی کمیسیون عالی سوانح؛ آقایان جهانبخش حمزه وند، نوذر ابراهیمی لامع و اکبر سعادت، به پاس تلاش های مجاهدانه در این کمیسیون، قدردانی شد.
همچنین در این مراسم، محمد حسن اسماعیلی، به عنوان رئیس کمیسیون عالی سوانح راه آهن و رضا شاکری، فرامرز جباری مقدم، محمد مهری، حسین نصیری، مهدی آمره، خیرالله گروسی، سید حسین مرتضوی، علیرضا حمزه ای، شکر الله سلمانی و عاطف حسن پور به عنوان اعضای جدید کمیسیون عالی سوانح معارفه شدند.
گفتنی است؛ در این مراسم، اعضای کمیسیون عالی سوانح به تشریح اقدامات خود پرداختند و بر اهتمام و تلاش جهت انجام ماموریت های محوله تاکید کردند.