| کد خبر ۲۰۱۴۷
کپی شد

بهره برداری از راه روستایی وزیر – قزگه در دیواندره

بهره برداری از راه روستایی وزیر – قزگه در دیواندره
|

تین نیوز | مدیر ساخت و توسعه راه های راه وشهرسازی كردستان از اتمام پروژه بهسازی راه روستایی قزگه- وزیر در دیواندره خبر داد.

به گزارش تین نیوز از روابط عمومی اداره كل راه و شهرسازی كردستان خالد رنجبر گفت: طول این پروژه 9 كیلومتر است. كه عملیات آسفالت و بهسازی آن در هفته دولت امسال به اتمام رسیده و مورد بهره برداری قرار گرفت.

رنجبر ادامه داد: از آغاز امسال تا هفته دولت علی رغم وجود یكسری مشكلات از جمله مشكل مهم كمبود اعتبار توانسته ایم چیزی در حدود 50كیلومتر راه روستایی آسفالته را به بهره برداری برسانیم كه از جمله پروژه های مورد اشاره می توان به پروژه وزیر به قزگه در دیواندره اشاره كرد كه به لحاظ طول مسیر آسفالت شده بزرگترین پروژه راه روستایی ا مسال بوده كه تا كنون افتتاح شده است وی در ادامه خاطر نشان كرد: در همین مدت زمان پروژه بهسازی و آسفالت راه روستایی اوغل در شهرستان بانه نیز به طول سه كیلومتر تمام شده و به میمنت هفته دولت افتتاح شد.

رنجبر گفت: در مجموع تلا كنون 17 پروژه راه روستایی در استان مورد بهره برداری قرار گرفته اند.
 

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.