| کد خبر ۳۱۵۲۵۴
کپی شد

حمله موشکی به فرودگاه کرمان

در حمله موشکی به فرودگاه کرمان دو فروند هواپیمای مستعمل مورد اصابت قرار گرفت.

حمله موشکی به فرودگاه کرمان
تین نیوز |

معاون امنیتی انتظامی استاندار کرمان از تهاجم دشمن آمریکایی- صهیونیستی به فرودگاه کرمان خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، رحمان جلالی سه شنبه ۱۹ اسفند با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی این حمله به بخشی از فرودگاه آیت الله هاشمی رفسنجانی شهر کرمان آسیب وارد شده که تیم‌های آتش‌نشانی و امدادرسانی در حال اطفاء حریق هستند.

وی با اشاره به اینکه شرایط تحت کنترل است، افزود: در این تهاجم دو فروند هواپیمای مستعمل مورد اصابت قرار گرفته است.

به جز فرودگاه؛ هیچ نقطه‌ای از شهر کرمان مورد تجاوز دشمن قرار نگرفته است.

به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، محمدرضا نژادحیدری مشاور استاندار و مدیرکل روابط عمومی استاندار هم در شبکه اجتماعی نوشت: «هم اکنون در سطح شهر کرمان تردد دارم؛ شرایط عادی است.

به گفته معاون امنیتی استاندار غیر از فرودگاه کرمان که خبر آن به صورت رسمی اعلام شد، هیچ نقطه‌ای از شهر کرمان مورد تجاوز دشمن قرار نگرفته است. در این شرایط اخبار را از منابع رسمی دنبال و به شایعات توجه نکنید.»

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.