بازدید سایت : ۶۵۰۳۵
| کد خبر ۳۰۰۴۷۶
کپی شد

مایکروسافت مرورگر گوگل کروم را مسدود کرد

مایکروسافت مرورگر گوگل کروم را از طریق قابلیت «تأمین امنیت خانواده» (Family Safety) در سیستم خود مسدود کرد.

مایکروسافت مرورگر گوگل کروم را مسدود کرد
تین نیوز |

قابلیت نظارت والدین در مایکروسافت بیش از دو هفته است که باعث ایجاد مشکل برای مرورگر «کروم» شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، قابلیت «تامین امنیت خانواده» در اوایل این ماه در مایکروسافت که عمدتاً توسط والدین و مدارس به عنوان مجموعه ای از کنترل ها و فیلترهای والدین برای کودکان استفاده می شود، شروع به مسدود کردن تصادفی مرورگر «گوگل کروم» در ویندوز کرد. برخی از کاربران این مرورگر متوجه شدند که این ویژگی به طور مداوم بسته می شود یا باز نمی شود.

 مایکروسافت یک خطا در نرم افزار «تامین امنیت خانواده» ایجاد کرده است که مرورگر «کروم» را هدف قرار می دهد و از کار کردن آن در ویندوز جلوگیری می کند.

«الن تی»(Ellen T)، مدیر پشتیبانی کروم می گوید: تیم ما این گزارش ها را بررسی کرده و علت این رفتار را مشخص کرده است. «کروم» برای برخی کاربران نمی تواند زمانی که نرم افزار «تامین امنیت خانواده» در مایکروسافت فعال است، اجرا شود.

به نظر می رسد سایر مرورگرها مانند فایرفاکس یا اپرا تحت تأثیر قرار نگرفته اند و برخی کاربران حتی متوجه شده اند که تغییر نام این مرورگر به «Chrome.exe» یا «Chrome۱.exe» این مشکل را حل می کند.

مدارس یا والدینی که نرم افزار «تامین امنیت خانواده» را به عنوان بخشی از اشتراک «مایکروسافت ۳۶۵» فعال کرده اند، می توانند با غیر فعال کردن تنظیمات فیلتر کردن وب سایت های نامناسب در این نرم افزار، «کروم» را دوباره فعال کنند، اما این کار باعث می شود کودکان بتوانند به هر وب سایتی دسترسی داشته باشند.

هنوز مشخص نیست که مایکروسافت چه زمانی این مشکل را برطرف خواهد کرد. یکی از مهندسان «پروژه کرومیوم»(Chromium) نوشت: ما چیزی از مایکروسافت در مورد ارائه یک راه حل نشنیده ایم. آنها به کاربرانی که با آنها تماس می گیرند، راهنمایی هایی برای راه اندازی مجدد «کروم» ارائه کرده اند، اما من فکر نمی کنم این تأثیر زیادی داشته باشد.

مایکروسافت کارهای عجیبی در ویندوز انجام می دهد تا مردم را در استفاده از «کروم» منصرف کند. این خطا در نرم افزار «تامین امنیت خانواده» احتمالاً بی ضرر است. با این وجود مایکروسافت از اعلان ها، پاسخ های جعلی «هوش مصنوعی»(AI) و حتی یک نظرسنجی تزریق شده در صفحه دانلود مرورگر «کروم» استفاده کرده است تا سعی کند مردم را به استفاده از مرورگر خود، یعنی مرورگر «اج»(Edge) ترغیب کند. 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.