◄ بررسی موانع پروژه راهبردی قزوین–الموت–رحیمآباد–کلاچای
جلسه بررسی آخرین وضعیت پروژه محور قزوین–الموت–رحیمآباد–کلاچای برگزار شد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین از برگزاری جلسه بررسی آخرین وضعیت پروژه محور قزوین–الموت–رحیم آباد–کلاچای با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین و مسئولان ذی ربط خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی؛ مجتبی دائی دائی مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین با اشاره به برگزاری این نشست اظهار کرد: این جلسه با حضور هوشنگ بازوند معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور، جواد حق لطفی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین و جمعی از مسئولان استان های قزوین و گیلان با هدف بررسی آخرین وضعیت پروژه، موانع اجرایی و راهکارهای تسریع در آغاز عملیات اجرایی این محور برگزار شد.
دائی دائی افزود: در این نشست، موضوعات مرتبط با اخذ مجوزهای زیست محیطی، بازنگری مطالعات فنی پروژه و تأمین منابع مالی مورد نیاز به صورت تخصصی بررسی و بر ضرورت هماهنگی میان دستگاه های اجرایی برای رفع موانع موجود تأکید شد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین ادامه داد: استفاده حداکثری از مسیرهای موجود، کاهش حجم عملیات اجرایی جدید و به حداقل رساندن آثار زیست محیطی از مهم ترین محورهای مورد بحث در این جلسه بود و مقرر شد پیگیری های لازم برای تسریع در اخذ مجوزها و تأمین اعتبارات مورد نیاز انجام شود.
این مقام مسئول با تأکید بر اهمیت این پروژه خاطرنشان کرد: محور قزوین– الموت–رحیم آباد–کلاچای یکی از پروژه های راهبردی شمال کشور محسوب می شود و تکمیل آن نقش مهمی در ارتقای ایمنی، توسعه شبکه حمل ونقل، رونق اقتصادی و افزایش ظرفیت گردشگری استان قزوین و استان های همجوار خواهد داشت.
مدیر کل راه و شهرسازی استان قزوین در پایان ابراز امیدواری کرد با هم افزایی دستگاه های اجرایی، زمینه آغاز عملیات اجرایی این پروژه در آینده نزدیک فراهم شود.