| کد خبر ۳۱۵۶۳۸
کپی شد

اعمال محدودیت ترافیکی و یک‌ طرفه شدن جاده چالوس از صبح امروز

جانشین پلیس راه از اعمال محدودیت ترافیکی و یک طرفه شدن جاده چالوس از صبح امروز خبر داد.

اعمال محدودیت ترافیکی و یک‌ طرفه شدن جاده چالوس از صبح امروز
تین نیوز |

جانشین پلیس راه از اعمال محدودیت ترافیکی و یک طرفه شدن جاده چالوس از صبح امروز خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم،  سرهنگ سیاوش محبی جانشین پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت های ترافیکی مقطعی در محورهای شمالی کشور خبر داد و اظهار کرد: با توجه به افزایش قابل توجه حجم تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال، تمهیدات ویژه ای برای مدیریت بار ترافیکی در این محورها در نظر گرفته شده است.

محبی افزود: بر این اساس، از ساعت 11:00 صبح امروز (دوم فروردین ماه 1405)، تردد انواع وسایل نقلیه در مسیر شمال به جنوب، محدوده مرزن آباد به سمت تهران و کرج، ممنوع شده است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: در پی اجرای این محدودیت، مسیر جنوب به شمال در جاده قدیم کرج–چالوس و آزادراه تهران–شمال به صورت یک طرفه اعمال شده و این شرایط تا زمان تخلیه کامل بار ترافیکی و بازگشت وضعیت به حالت عادی ادامه خواهد داشت.

محبی با تأکید بر ضرورت همکاری رانندگان خاطرنشان کرد: این محدودیت ها با هدف افزایش ایمنی، تسهیل در عبور و مرور و کاهش بار ترافیکی اعمال شده است.

در پایان، جانشین پلیس راه راهور فراجا از مسافران خواست پیش از آغاز سفر، از آخرین وضعیت جاده ها و محدودیت های ترافیکی اطلاع کسب کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.