| کد خبر ۳۱۵۵۸۳
کپی شد

جاده چالوس یکطرفه شد

رئیس پلیس راه فراجا از اجرای محدودیت های ترافیکی در جاده چالوس و آزادراه تهران شمال خبر داد.

جاده چالوس یکطرفه شد
تین نیوز |

رئیس پلیس راه فراجا از اجرای محدودیت های ترافیکی در جاده چالوس و آزادراه تهران شمال خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، سردار احمد کرمی اسد، رئیس پلیس راه فراجا، از اجرای محدودیت های ترافیکی همزمان با آغاز موج سفرهای نوروزی خبر داد و اظهار کرد: از ساعت ۱۹:۰۰ امروز ۲۸ اسفندماه تردد انواع وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران و کرج (مسیر شمال به جنوب) در محور چالوس و آزادراه تهران – شمال ممنوع شد.

وی افزود: همزمان با اعمال این محدودیت، تردد تمامی وسایل نقلیه از مسیر جنوب به شمال (تهران و کرج به سمت شمال) در این دو محور به صورت یک طرفه انجام می شود تا تخلیه بار ترافیکی به صورت روان و ایمن صورت گیرد و این محدودیت ها تا زمان تخلیه کامل بار ترافیکی ادامه خواهد داشت.

رئیس پلیس راه فراجا در ادامه با تشریح وضعیت ترافیکی محورهای پرتردد کشور گفت: در حال حاضر در محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه و محدوده مرزن آباد، آزادراه تهران – شمال در محدوده تونل های ۱۷ و ۱۸، محور هراز در محدوده مشاء، حدفاصل پلور تا گزنک و سه راهی چلاو، محور فیروزکوه در محدوده گیلاوند و همچنین آزادراه کرج – قزوین حدفاصل مهرشهر تا کمالشهر، ترافیک سنگین گزارش شده است.

وی افزود: تردد در محورهای تهران – پردیس، تهران – بومهن و آزادراه قزوین – رشت در مسیر رفت و برگشت روان بوده و محورهای شمالی فاقد مداخلات جوی هستند؛ هرچند در برخی محورهای استان های خراسان رضوی و همدان بارش باران گزارش شده است.

وی افزود: برخی محورهای کوهستانی از جمله گنجنامه – تویسرکان، سروآباد – پاوه (گردنه تته)، سی سخت – پادنا و وازک – بلده نیز به دلیل شرایط فصلی مسدود است.

تمهیدات نوروزی پلیس در شرایط ویژه کشور

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به آغاز موج گسترده سفرهای نوروزی تصریح کرد: همزمان با افزایش حجم تردد در محورهای مواصلاتی کشور، تمهیدات ویژه ترافیکی با هدف ارتقای ایمنی، تسهیل عبور و مرور و مدیریت جریان ترافیک در سطح جاده ها به اجرا درآمده است.

وی خاطرنشان کرد: پلیس راه کشور با توجه به شرایط ویژه، همان گونه که از ابتدای جنگ تحمیلی در کنار مردم شریف ایران حضور داشته، در ایام نوروز نیز با آمادگی ۱۰۰ درصدی، حضور فیزیکی و نظارت هوشمند، در تمامی محورهای مواصلاتی کشور مستقر است.

سردار کرمی اسد تأکید کرد: با توجه به همزمانی تعطیلات نوروز با شرایط خاص کشور(جنگی)، پیش بینی می شود علاوه بر محورهای شمالی، شاهد افزایش سفر به استان های جنوبی، مرکزی، غربی و شرقی نیز باشیم که برای این موضوع نیز تمهیدات لازم در زمان مقتضی اعمال خواهد شد.

توصیه های مهم به مسافران نوروزی

وی در پایان از هموطنان خواست:زمان سفر خود را مدیریت کرده و از ساعات اوج ترافیک پرهیز کنند.

پیش از آغاز سفر، از آخرین وضعیت جاده ها مطلع شوند.

از رانندگی در حالت خستگی و خواب آلودگی خودداری کنند.

هنگام رانندگی از تلفن همراه استفاده نکنند

قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را به طور کامل رعایت کنند.

رئیس پلیس راه فراجا تأکید کرد: در شرایط کنونی کشور، رعایت قوانین رانندگی می تواند نقش مهمی در کاهش تصادفات و پیشگیری از بروز حوادث داشته باشد تا هموطنان سفری ایمن و کم خطر را در نوروز ۱۴۰۵ تجربه کنند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.