| کد خبر ۱۹۳۲۰
کپی شد

کاهش ۲.۸ درصدی تلفات جاده‌ای در لرستان

|

تین نیوز | معاون امور عمرانی استانداری لرستان گفت: طی پنج ماهه امسال وفات جاده‌ای در محور استان لرستان 8.8 درصد کاهش داشته است.

مجید کیانپور صبح امروز در جلسه کارگروه حمل و نقل و ایمنی لرستان که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی مربوطه برگزار شد گفت: باید بحث آموزش و فرهنگ عمومی در رابطه با کاهش تصادفات را در استان نهادینه کنیم و برخورد پلیس را آخرین ابزار برای کاهش تصادفات لحاظ کنیم.
 
وی عنوان داشت: تا پنج مهرماه انتظار ما از صدا و سیمای مرکز لرستان این است که از یکی از عوامل شورای ترافیک و کارگروه ایمنی حمل و نقل لرستان را دعوت کرده و در آن برنامه آموزش و فرهنگسازی در زمینه کاهش تصادفات به مردم ارائه داده شود.
 
این مسئول خاطرنشان کرد: باید مردم در زمینه تصادفات و خسارت‌های وارده آشنایی کامل را داشته باشند تا بتوانیم در بحث کاهش تصادفات شاهد پیشرفت‌های خوبی باشیم.
 
گفت: کشته شدن 50 نفر در یک ماه در اثر تصادفات زیبنده استان نیست پس همه باید تلاش کنیم که این تصادفات را کاهش دهیم.
 
کیانپور افزود: طی پنج ماهه امسال شاهد 8.8 دهم درصد کاهش تلفات جاده‌ای در سطح استان لرستان بوده‌ایم که هدفگذاری ما تا پایان سال جاری کاهش 20 درصدی است و باید تلاش کنیم این امر محقق شود.
 
وی از کاهش 50 درصدی تصادفات برون‌شهری استان لرستان طی پنج ماهه امسال در استان لرستان خبر داد و گفت: در این زمینه باید تلاش شود کاهش تصادفات برون‌شهری بیشتر از این صورت گیرد.
 
این مسئول از پلیس راهور استان لرستان و کارشناس عمرانی معاونت عمرانی استان لرستان خواست بازدیدی از محور کمربندی علی‌گودرز را داشته و نتایج آن را به این کارگروه اعلام کنند.
 
کیانپور افزود: انتظار ما از هلال احمر و خودروهای امداد این است که در هنگام تاریک و روشن شدن هوا چراغ‌گردون‌های خود را روشن کنند تا رانندگان متوجه خطر در آن نقطه باشند.
 
وی از اداره کل راه و شهرسازی استان لرستان خواست پیمانکاران را موظف کنند تا قبل از شروع کار نکات ایمنی و علائم راهنمایی و رانندگی را در پروژه‌های در دست اجرای خود نصب کنند زیرا نصب علائم راهداری درمحورهای اصلی و فرعی ضروری است.
 
این مسئول خاطرنشان کرد: جلسه کارگروه حمل و نقل و ایمنی لرستان باید طی دو هفته آینده برگزار شود و فرمانداران موظف هستند هفته آینده این جلسه در شهرستان‌های خود با حضور اعضای کارگروه ایمنی در استان برگزار کنند.
 
کیانپور اداره راه و شهرسازی و اداره کل حمل و نقل پایانه استان لرستان را موظف کرد که 11 خودرو با راننده را در اختیار پلیس راه لرستان برای دشت‌های نامحسوس در محورهای اصلی این استان قرار دهند.
 
وی از پلیس راه لرستان خواست برخورد جدی با رانندگان متخلف را در دستور کار خود قرار دهد و آنها را به پارکینگ‌ها منتقل کنند.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.