| کد خبر ۳۱۵۵۴۸
کپی شد

تسریع‌ در روند ترانزیت و تجارت کالا از گمرکات کشور

رئیس کمیسیون گمرک اتاق ایران گفت: تسهیل و تسریع در روند واردات وصادرات کالا زمینه ساز افزایش حجم ترانزیت شده است.

تسریع‌ در روند ترانزیت و تجارت کالا از گمرکات کشور
تین نیوز |

 رئیس کمیسیون گمرک اتاق ایران اظهار داشت: در حال حاضر روند واردات و صادرات کالا از گمرکات و بنادر کشور به صورت کامل در حال انجام است و مشکلی از لحاظ واردات و صادرات کالا نداریم.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا فاروقی ادامه داد: اقدامات و برنامه ریزی های لازم در جهت تسهیل و تسریع در روند واردات وصادرات کالا و همچنین بهبود ترانزیت کالا خود زمینه ساز افزایش تجارت کالا شده است.

فاروقی توضیح داد: تسهیل در روند ترانزیت کالا و همچنین تمدید کارت های بازرگانی خود زمینه ساز در صادرات و واردات کالا از گمرکات کشور شده است.

رئیس کل گمرک اتاق ایران یادآور شد:سرعت در ترخیص کالا از گمرکات کشور هم خود باعث شده است که حجم ترانزیت از جمله صادرات و واردات کالا با سرعت خوبی انجام شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.