| کد خبر: 74592 |

جزئیات فعالیت سامانه ثبت‌نام تسهیلات بهسازی و نوسازی بافت‌های ناکارآمد شهری

تین نیوز | معاونت ساماندهی و توسعه پایدار شهری شرکت عمران و بهسازی شهری ایران از آغاز کار رسمی سامانه ثبت‌نام تسهیلات بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در کشور خبر داد.
 

سعید متمول درباره سامانه ثبت‌نام تسهیلات بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری اظهار کرد: این سامانه پس از فعالیت دو ماهه خود به صورت آزمایشی از ابتدای هفته جاری کار رسمی خود را برای ثبت‌نام از متقاضیان دریافت تسهیلات برای بهسازی و نوسازی اراضی آغاز کرده است. بنا بر گزارشات موجود تاکنون یکهزار و ۵۰۰ نفر از طریق این سامانه برای دریافت تسهیلات ثبت‌نام کردند.

معاون ساماندهی و توسعه پایدار شهری شرکت عمران و بهسازی شهری ایران افزود: متقاضیان با مراجعه به وب‌سایت facility.udrc.ir می‌توانند پس از مطالعه شیوه‌نامه دریافت تسهیلات و مراحل لازم‌الاجرا فرآیند ثبت‌نام خود را انجام دهند.

وی قدم اول برای ثبت‌نام دریافت تسهیلات را دریافت پروانه ساختمانی اعلام کرد و گفت: از آنجایی که واحد ساختمانی مورد نظر برای دریافت تسهیلات باید در محدوده بافت فرسوده و سکونتگاه غیر رسمی مصوب هر شهر قرار داشته باشد متقاضیان پس از مراجعه به شهرداری و حصول اطمینان از این مسئله باید پروانه ساختمانی خود را دریافت و تصویر آن را در محل مشخص شده در سامانه قرار دهند، در غیر این صورت رسیدگی به درخواست آنها به زمان تکمیل اطلاعات موکول می‌شود.

متمول تجمیع پلاک و اراضی بیش از ۱۵۰ متر را از جمله موارد اولویت‌دار در دریافت تسهیلات اعلام کرد و گفت: متقاضیانی که تجمیع پلاک داشته باشند یا دارای سوابق انبوه‌سازی بوده و الگوی مصرفی در حوزه مسکن و بهینه‌سازی مصرف انرژی را رعایت کنند برای دریافت تسهیلات در اولویت قرار می‌گیرند.
وی در این‌باره اضافه کرد: متقاضیان متعهد در رعایت بهینه‌سازی مصرف انرژی یک درصد بیشتر از سایر متقاضیان یارانه دریافت می‌کنند.

معاون ساماندهی و توسعه پایدار شهری شرکت عمران و بهسازی شهری ایران نرخ تسهیلات ارائه شده در نوسازی بافت‌های ناکارآمد شهری را ۱۴ درصد اعلام کرد و گفت: این تسهیلات در دوره ساخت دو ساله و بدون هیچ محدودیتی برای ساخت تعداد واحد ساختمانی به ثبت‌نام شدگان ارائه می‌شود.

وی میزان تسهیلات ارائه شده در شهرهای پرجمعیت و کلانشهرها را برای هر واحد ساختمانی ساخته شده ۵۰ میلیون تومان، شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۴۰ میلیون تومان و شهرهای زیر ۲۰۰ هزار نفر ۳۰ میلیون تومان بیان کرد و افزود: ۲۲ بانک عامل برای ارائه این تسهیلات آماده خدمات‌رسانی به متقاضیان هستند که لیست کامل آنها در سامانه ذکر شده است.

متمول در پایان گفت: این سامانه به گونه‌ای طراحی شده است که ارتباط با متقاضی را به طور کامل حفظ می‌کند، هرگونه نقص در اطلاعات و یا تغییری در روند ارائه تسهیلات از طریق سامانه به ثبت‌نام شوندگان ارائه خواهد شد.

میزان تسهیلات اعطایی تا سقف یک میلیون و هشتصد هزار واحد مسکونی تا پایان برنامه ششم توسعه به شرح جدول زیر است:
  میزان سقف تسهیلات تأمین مسکن (میلیون ریال( میزان سقف تسهیلات ودیعه اسکان موقت (میلیون ریال(
کلان شهرها ۵۰۰ ۲۰۰
مراکز استان‌ها و شهرهای بالای دویست هزار نفر جمعیت ۴۰۰ ۱۵۰
سایر شهرها ۳۰۰ ۱۰۰
 
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.