| کد خبر ۳۰۰۳۷۲
کپی شد

◄ محورهای پرتگاهی اشکورات رودسر با نصب نیوجرسی ایمن سازی شد

رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان رودسر از اجرای عملیات نصب نیوجرسی در نقاط پرتگاهی محورهای کوهستانی بخش اشکورات خبر داد.

محورهای پرتگاهی اشکورات رودسر با نصب نیوجرسی ایمن سازی شد
تین نیوز |

حسن یوسفی، رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان رودسر از اجرای عملیات نصب نیوجرسی در نقاط پرتگاهی محورهای کوهستانی بخش اشکورات خبر داد.

 

به گزارش تین نیوز، یوسفی با اعلام پایان عملیات ایمن سازی محور رحیم آباد – گرمابدشت، اظهار کرد: در ادامه طرح، محور گرمابدشت – لشکان نیز در حال نصب نیوجرسی است که نقش مؤثری در کاهش خطرات ناشی از سقوط خودروها، به ویژه در شرایط نامساعد جوی مانند بارندگی، مه و یخبندان دارد.

وی با قدردانی از حمایت نماینده مردم شهرستان های رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی و همکاری دستگاه های اجرایی گفت: این اقدام بخشی از برنامه های مستمر راهداری برای حذف نقاط حادثه خیز و تأمین امنیت کاربران جاده ای است.

یوسفی اضافه کرد: اجرای این پروژه، ضمن ارتقای ایمنی مسیرهای پرتگاهی اشکورات، گامی مهم در حفاظت از جان مسافران و بهبود شرایط تردد در جاده های کوهستانی شهرستان رودسر محسوب می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.