رصد حمل ونقل ریلی در گرگان؛ بازدید رئیس شورای هماهنگی راه و شهرسازی گلستان از مسیر راه آهن
رئیس شورای هماهنگی امور راه و شهرسازی گلستان طی بازدید از مسیر راه آهن گرگان وضعیت حمل و نقل ریلی استان را رصد کرد.
سید محمد حسینی، رئیس شورای هماهنگی امور راه و شهرسازی استان گلستان، با همراهی مدیرکل راه آهن شمال شرق ۲، از مسیر راه آهن گرگان بازدید کرد.
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، این بازدید با هدف بررسی وضعیت تردد کالا و جابه جایی مسافران در شرایط حساس کنونی و ارزیابی روند خدمات رسانی در این مسیر انجام شد. در جریان این بازدید، مسائل مربوط به حمل ونقل ریلی، روند انتقال کالا، تسهیل سفرهای مردمی و همچنین ظرفیت ها و نیازهای موجود در مسیر راه آهن گرگان مورد بررسی قرار گرفت.
در این برنامه، بر اهمیت تقویت زیرساخت های حمل ونقل ریلی، ارتقای سطح خدمات و افزایش هماهنگی بین بخش های مرتبط برای پاسخگویی بهتر به نیازهای مردم و فعالان حوزه حمل ونقل تأکید شد.
این بازدید در راستای رصد میدانی وضعیت موجود و برنامه ریزی برای بهبود خدمات و افزایش کارآمدی شبکه حمل ونقل ریلی در استان انجام شده است.