◄ قطار ۴ستاره پلاس وارد خط شد؛ قطار گردشگری کرمان–یزد در راه است
مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران در دیدار با استاندار کرمان از توسعه زیرساخت های ریلی، افزایش قطارهای مسافری و راه اندازی قطار گردشگری کرمان–یزد خبر داد. به گفته وی، عملکرد بخش حمل بار در راه آهن کرمان نیز رشد چشمگیری داشته است.

جبارعلی ذاکری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن، در دیدار با استاندار کرمان بر ضرورت توسعه زیرساخت های ریلی و افزایش ظرفیت حمل ونقل مسافری و باری در این استان تأکید کرد.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، ذاکری با اشاره به افزایش خدمات مسافری راه آهن و مذاکرات مثبت با شرکت های فعال حوزه حمل ونقل از جمله شرکت جوپار افزود: «به درخواست مردم، یک قطار چهار ستاره پلاس به خطوط کرمان اضافه شده و برنامه توسعه خدمات مسافری در مسیرهای پرتردد ادامه دارد.»
وی همچنین از راه اندازی مسیر قطار گردشگری کرمان–یزد به عنوان فرصتی برای توسعه گردشگری دو استان یاد کرد و گفت: «عملکرد حمل بار در راه آهن کرمان جهش قابل توجهی داشته و امیدواریم با حمایت استانداری، روند بهبود آن تسریع شود.»
در این دیدار، استاندار کرمان نیز با اشاره به ظرفیت های بالای این استان در حوزه گردشگری و ترانزیت، خواستار افزایش تعداد قطارهای مسافری متناسب با نیاز مردم شد و گفت: «مطالعات اجرای مسیرهای ریلی رفسنجان–انار–یزد در دستور کار قرار گرفته و این طرح می تواند به توسعه اقتصادی و گردشگری استان کمک کند.»
با اجرای طرح های توسعه ای جدید در راه آهن کرمان، از جمله افزایش قطارهای مسافری، راه اندازی خطوط گردشگری و تقویت حمل بار، استان کرمان به یکی از محورهای مهم شبکه ریلی جنوب شرق کشور تبدیل خواهد شد.