جزئیات حادثه پرواز تهران- مشهد
امروز یک حادثه هوایی در پرواز تهران- مشهد رخ داده است.

یکی از مسافرین پرواز تهران به مشهد با ارسال تصاویری مدعی شده است که پرواز صبح امروز تهران به مشهد، متعلق به هواپیمایی چابهار، با حادثه ای جدی روبه رو شده است.
به گزارش تین نیوز به نقل از تابناک، طبق روایت این مسافر، حادثه حدود ده دقیقه پس از پرواز ساعت 6:30 رخ داده است: «ناگهان یکی از موتورها از کار افتاد. هواپیما با سرعت زیاد و زاویه ای حدود 60 درجه به سمت پایین سقوط کرد و به کوهستان نزدیک شد. ماسک های اکسیژن به دلیل افت فشار از سقف پایین افتادند، اما هیچ کدام اکسیژن نداشتند. هیچ کس در کابین توضیحی نمی داد. ما عملاً داشتیم وارد کوه می شدیم.
خلبان در لحظه ای بحرانی با یک موتور مانور داد و توانست هواپیما را از برخورد نجات دهد و آن را به صورت اضطراری در فرودگاه تهران فرود آورد. با این حال، در فرودگاه نیز هیچ کس پاسخی به مسافران نداد و در نهایت تحویل بار دو ساعت طول کشید.» ویدیوی مورد نظر را می بینید.