◄ تخلیه موفق محموله کانتینری قطعات خودرو در بندر کاسپین
رحمت رحمت نژاد، مدیرکل راه آهن شمال ۲ گفت : محموله وارداتی قطعات خودرو به وزن تقریبی ۲۱۰ تن، با موفقیت در بندر کاسپین تخلیه شد.
رحمت رحمت نژاد، مدیرکل راه آهن شمال ۲ گفت : محموله وارداتی قطعات خودرو به وزن تقریبی ۲۱۰ تن، با موفقیت در بندر کاسپین تخلیه شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از راه آهن، رحمت رحمت نژاد، مدیرکل راه آهن شمال ۲، از تخلیه موفق محموله وارداتی قطعات خودرو به وزن تقریبی ۲۱۰ تن در بندر کاسپین خبر داد.
این محموله که در قالب ۷ واگن مسطح و شامل ۱۴ کانتینر ۴۰ فوت برنامه ریزی شده بود، پس از بارگیری از ایستگاه اینچه برون، از طریق شبکه ریلی کشور به بندر کاسپین منتقل و در این بندر تخلیه شد.
به گفته وی، محموله مذکور پس از انجام تشریفات گمرکی و فرآیند ترخیص، در آینده نزدیک به مقصد نهایی خود در تهران ارسال خواهد شد.
رحمت رحمت نژاد، مدیرکل راه آهن شمال ۲، با اشاره به اهمیت توسعه حمل ونقل ریلی در کریدورهای بین المللی تصریح کرد: جابه جایی این محموله بیانگر ظرفیت بالای شبکه ریلی شمال کشور در حمل کالاهای وارداتی و پشتیبانی مؤثر از زنجیره تأمین صنایع داخلی، به ویژه صنعت خودروسازی است.
وی گفت: راه آهن شمال ۲ با افزایش تعامل و هماهنگی با بنادر و دستگاه های ذی ربط، آمادگی کامل دارد سهم حمل ونقل ریلی در حوزه ترانزیت و واردات کالا را افزایش داده و نقش مؤثرتری در کاهش هزینه ها و تسریع فرآیند جابه جایی بار ایفا کند.