| کد خبر: 233229 |

سرمایه‌گذاری ۳۸۲ میلیارد ریالی بخش خصوصی در بنادر کشور

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه تا پایان هفته جاری از ۱۶ پروژه بزرگ بندری رونمایی می‌شود، گفت: بیش از ۳۸۲ میلیارد ریال طرح توسط بخش خصوصی برای پروژه‌های بندری سرمایه‌گذاری شده است.

تین نیوز

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه تا پایان هفته جاری از ۱۶ پروژه بزرگ بندری رونمایی می‌شود، گفت: بیش از ۳۸۲ میلیارد ریال طرح توسط بخش خصوصی برای پروژه‌های بندری سرمایه‌گذاری شده است.

به گزارش تین نیوز از سازمان بنادر، «محمد راستاد» در رابطه با پروژه‌های قابل افتتاح این سازمان که بیش از ۷۶۵ نفر اشتغال‌زایی به همراه خواهد داشت، اظهارداشت: حدود ۶ هزار و ۸۷۶ میلیارد ریال به علاوه ۸۷.۹ میلیون یورو از محل منابع داخلی سازمان بنادر و دریانوردی و منابع بانکی و همچنین سرمایه‌گذاری بیش از ۳۸۲ میلیارد ریالی توسط بخش خصوصی، مجموع سرمایه‌گذاری در ۱۶ پروژه آماده بهره‌برداری سازمان بنادر است.

وی افزود: از این ۱۶ پروژه متنوع و گسترده، ۲ پروژه توسط سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در بنادر انجام شده و سایر پروژه‌ها از سوی سازمان بنادر و دریانوردی عملیاتی شده است؛ این پروژه‌ها در حوزه زیرساختی، ابنیه، حوزه شناورهای مورد نیاز، تجهیزات بندری، ایمنی دریانوردی، امنیت بنادر، تسهیل حمل و نقل دریایی و ساختمان‌های مرجع دریایی است.  

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با تأکید بر اینکه افتتاح پروژه‌های آماده بهره‌برداری سازمان بنادر و دریانوردی گامی به جلو در راستای توسعه و تجهیز حوزه دریایی و بندری کشور تلقی می‌شود، گفت: با افتتاح پروژه‌های مربوطه بیش از پیش توسعه و تجهیز حوزه دریایی و بندری مدنظر قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه ۱۶ پروژه مذکور در استان‌های هرمزگان، خوزستان، بوشهر و مازندران قرار دارند، اظهار داشت: فرآیندی که از سوی سازمان بنادر و دریانوردی در این خصوص تعریف شده این است که پروژه‌های بزرگ به صورت مرحله‌ای به بهره‌برداری برسند، علاوه بر این پروژه‌های دیگری هستند که نیازمند تجهیزات تکمیلی خواهند بود.

بیشتر بخوانید:

حذف قوانین دست و پاگیر برای سرمایه گذاری و‌ توسعه بنادر

۱۶ پروژه آماده افتتاح سازمان بنادر

۶ پروژه مربوط به استان هرمزگان تحت عنوان یک پست اسکله و ۳۱ هکتار بارانداز پایانه کانتینری بندر شهید رجایی، سه پست اسکله نفتی (زیرساخت عمرانی)، یک فروند شناور طناب گیر، یک فروند کشتی لایروب مکنده مخزن‌دار (هایپرساکشن)، ساختمان مرجع دریایی و سیستم جامع اعلام حریق است.

پروژه‌های مربوط به استان خوزستان نیز شامل انبارهای چند منظوره نگهداری کالا، یک فروند کشتی لایروب مکنده مخزن‌دار (هاپرساکشن) و پروژه مربوط به استان بوشهر تحت عنوان سامانه‌ دوربین مداربسته و حفاظت الکترونیکی است.

 پروژه‌های مربوط به استان مازندران نیز شامل یک دستگاه جرثقیل‌های موبایل ساحلی ۶۰ تنی، ساختمان باشگاه ملوانان(امیرآباد)، ایستگاه شماره ۲ آتش نشانی، کارخانه تولید آرد بلغور ذرت و کنستانتره، سامانه دوربین مداربسته و حفاظت الکترونیکی، ریل‌گذاری اسکله‌های جنوبی برای استفاده جرثقیل‌های بکرا و اجرای محوطه کانتینری و ساختمان باشگاه ملوانان (نوشهر) است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.