| کد خبر: 207201 |

یک مقایسه عجیب بین فوت شدگان کرونا و حوادث جاده‌ای

کاربران خبرآنلاین در پاسخ به اظهارات فرزند آیت‌الله محی‌الدین شیرازی که از برپایی نماز جماعت و مراسم جشن در قم در روزهای شیوع کرده انتقاد کرده بود اظهارنظرهای قابل توجهی مطرح کردند.

تین نیوز

 شهاب الدین حائری شیرازی، فرزند مرحوم آیت الله محی الدین شیرازی و داماد احمد توکلی در کانال تلگرامی خود از برگزاری جشن و نماز جماعت در مساجد قم انتقاد کرده بود؛ اما نکته قابل توجه درباره این خبر کامنت‌هایی بود که کاربران یک سایت خبری درباره این اظهار نظر نوشته بودند.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از خبرآنلاین، یکی از کاربران این اتفاق را با سوانح جاده‌ای مقایسه کرده و نوشته بود: «تلفات روزانه ماهانه و سالانه کرونا ویروس چقدره و تلفات تصادفات سالی ۱۷ هزار نفر تلفات تصادفات داریم پس چرا کشور تعطیل نمی شه» جمله‌ای که واکنش دیگر کاربران را به دنبال داشت؛ مثلا مهسا نوشت:«لطفا کمی تفکر کنید و این ویروس کرونا و با تصادفات رانندگی که خیلی هاش بخاطر کیفیت پایین خودرو بی احتیاطی رانندگان است و .... هست مقایسه نکنید» یا آرمن نوشت: «خدای نکرده حتما باید یکی از بستگان شما دچار کرونا بشه تا شما و ادم هایی که مثل شما فکر میکنن به عمق فاجعه پی ببرند؟»

یکی دیگر از کاربران هم در جواب این اظهار نظر نوشت: «این قیاس نشان از بیسوادی شماست نه فهم شما از ماجرا ! آلودگی به این ویروس تنها مرگ به بار نمی آورد . اگه دقیقتر ببینیم تبعات روانی و شرایط درمانی و بیمارستانی در برابر همچین اپیدمی هایی حتی کشورهای پیشرفته رو دچار چالش کرده ، باید موضوع رو جدی تر گرفت تا دچار نابهنجاریهای اجتماعی کمتری بشیم که نمونه حداقلی اون رو میشه تو درگیری سر ماسک و دارو دید.»

کاربر دیگری هم اینگونه واکنش نشان داده است؛ «اونجا تصادف واگیر دار نیست ولی کرونا واگیرداره. نمیدونم فرقش رو متوجه شدی یا نه. در ضمن همون تلفات هم مقصر دولت و سایر ارگانها هستن. شما جاده درست بساز. خودرو ایمن بساز. افراد با رانندگی بد رو گواهینامه نده و یا از رانندگی محروم کن. همه اینا دست مسئولینه.»

تحجر در کمین اسلام و کشور

عده ای دیگر نیز انتقادشان را متوجه متحجران و تندروها کردند مانند کاربری که نوشت: «تندروها، پدر این مملکت را در آورده اند .» فرد دیگری نوشت: «تحجر خطرش برای اسلام از همه چی بیشتره»

مسئولیت دستگاه قضا

برخی کاربران هم دستگاه قضا را مسوول دانستند تا با این اقداماتی که جان انسان‌ها را به خطر می‌اندازد مقابله کند مانند فردی که ان پرسش حائری شیرازی را بازنشر داده و نوشته است: «آیا دستگاه قضاء در قبال این کوتاهی مسئولان شهر قم ، به وظائف خود در قبال حفظ جان شهروندان ، عمل نموده است؟»

کاش قم قرنطینه می شد 

برخی کاربران هم از قرنطینه نکردن شهر قم در روزهای ابتدایی شیوع این بیماری در این شهر انتقاد کرده و نوشته اند«اگه روزاول قم قرنطینه می شداین خاک روی سر ملت ریخته نمی شد»، «راه قم به تهران و راه قم به همه شهرستانها باز است خودتان حدس بزنید ایا قرنطینه در ایران فایده ای دارد راه همه شهرستانها نیز به تهران الوده که بی شک میلیونی الوده شده باز است ایا واقعا جان مردم برایمان اهمیتی دارد.»

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.