بازدید سایت : ۱۰۲۶۰۸
| کد خبر ۲۹۸۰۶۸
کپی شد

قرارداد ساخت ۴۰۰ اتوبوس بی آر تی نهایی شد

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران گفت: قرارداد ساخت ۴۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین ویژه خطوط بی آر تی نهایی شده؛ طراحی اتوبوس ها به گونه ای است که باعث کاهش چشمگیر زمان جابجایی مسافران و افزایش ظرفیت حمل مسافران در سیستم تندرو خواهد شد.

قرارداد ساخت ۴۰۰ اتوبوس بی آر تی نهایی شد
تین نیوز |

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران گفت: قرارداد ساخت ۴۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین ویژه خطوط بی آر تی نهایی شده؛ طراحی اتوبوس ها به گونه ای است که باعث کاهش چشمگیر زمان جابجایی مسافران و افزایش ظرفیت حمل مسافران در سیستم تندرو خواهد شد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، احمد قیومی با اشاره به اینکه در راستای نوسازی ناوگان حمل ونقل عمومی، برنامه ریزی گسترده ای برای افزایش تعداد اتوبوس های برقی و دیزلی در دست اجراست، اظهار کرد: تاکنون 189 دستگاه اتوبوس برقی وارد تهران شده است و حدود 100 دستگاه دیگر نیز در گمرک منتظر ترخیص هستند.

وی با بیان اینکه هدف ما این است که تا پایان سال، تعداد این اتوبوس ها به بیش از 500 دستگاه برسد، ادامه داد: قرار است ناوگانی که وارد پایتخت می شود در وهله اول در مناطق مرکزی و پرتردد پایتخت به کار گرفته شود تا نقش موثری در کاهش آلودگی هوا و ترافیک ایفا کند.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران با اشاره به احداث زیرساخت های لازم برای بهبود حمل و نقل عمومی در تهران، تصریح کرد: ایستگاه های شارژ اتوبوس های برقی در حال احداث  و خطوط موردنظر برای بهره برداری از این ناوگان نیز آماده سازی شده است تا به محض ورود اتوبوس ها، بهره برداری عملیاتی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه قرارداد ساخت 400 دستگاه اتوبوس دوکابین ویژه خطوط بی آر تی نهایی شده است، اعلام کرد: این اتوبوس ها با همکاری شرکت های داخلی و خارجی تولید شده اند و بخش مهمی از آن ها در خطوط پرتردد به کار گرفته خواهند شد. طراحی اتوبوس ها به گونه ای است که باعث کاهش چشمگیر زمان جابجایی مسافران و افزایش ظرفیت حمل مسافران در سیستم تندرو خواهد شد و در سال جاری تحویل آنها انجام خواهد شد. 

وی با اشاره به اینکه در مجموع، نوسازی ناوگان شامل ورود 700 دستگاه اتوبوس دیزلی جدید نیز می شود که تا پایان سال وارد چرخه حمل ونقل خواهند شد، یادآور شد: این اتوبوس ها جایگزین ناوگان فرسوده می شوند و در خطوط مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران درباره بازسازی ناوگان فعلی نیز گفت: 372 دستگاه اتوبوس قابل بازسازی شناسایی شده اند و در حال بازسازی هستند؛ این اتوبوس ها پس از بازسازی به استانداردهای روز نزدیک می شوند و می توانند تا 10 سال آینده مورد استفاده قرار گیرند.

قیومی در ادامه گفت: بهسازی و نوسازی ایستگاه های اتوبوس نیز متناسب با نیازهای مناطق مختلف در دستور کار قرار دارد؛ در این راستا برخی ایستگاه ها از نو طراحی و ساخته می شوند و برخی دیگر با به روزرسانی تجهیزات بهبود می یابند.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با بیان اینکه سیستم های هوشمند در حال گسترش هستند، اظهار کرد: همه اتوبوس ها در حال تجهیز به کارت خوان های الکترونیکی هستند؛ این اقدام علاوه بر کاهش پرداخت نقدی و تسریع فرآیند ورود و خروج مسافران کمک می کند و هم به ما امکان می دهد داده های دقیقی برای برنامه ریزی بهتر داشته باشیم.

اصلاح مبادی و مقاصد اتوبوس ها

وی با اشاره به همکاری شرکت واحد اتوبوسرانی با پلیس راهور تهران نیز خاطرنشان کرد: با هماهنگی های صورت گرفته، برخی از مبادی و مقاصد اتوبوس ها اصلاح می شوند تا هم راستا با تسهیل در سفرهای شهری، به کاهش حجم ترافیک نیز کمک شود.

قیومی تصریح کرد: ابتدای دوره مدیریت فعلی، ناوگان فعال اتوبوسرانی تهران کمتر از 1000 دستگاه بود اما اکنون این تعداد به بیش از 3300 دستگاه رسیده و طبق برنامه ریزی انجام شده، تا پایان سال 1404 تامین 7000 دستگاه اتوبوس پیش بینی شده است و این روند بی سابقه در توسعه و نوسازی ناوگان شهری، با هدف ارتقای کیفیت خدمات و رضایت عمومی شهروندان ادامه خواهد داشت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ناشناس پاسخ

    چقدر خوب بود اتوبوس برقی بود