عملیات روکش آسفالت محور کشکوئیه – رفسنجان با اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی آغاز شد
مدیرکل راهداری استان کرمان از شروع پروژه روکش آسفالت ۱۰ کیلومتری محور کشکوئیه – رفسنجان خبر داد و تأکید کرد این اقدام در راستای بهبود کیفیت و افزایش ایمنی مسیرهای پرتردد استان اجرا می شود.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان گفت: عملیات روکش آسفالت محور کشکوئیه – رفسنجان به طول ۱۰ کیلومتر و با اعتیار ۴۰۰ میلیارد ریالی آغاز به کار کرده است
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، علی عبداللهی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان با اشاره به نقش اساسی استاندارد بودن آسفالت محورها اظهار داشت: این عملیات با هدف بهسازی این محور و با توجه به خرابی های مسیر و نیز تردد بالا در این محور ترانزیتی، به طول ۱۰ کیلومتر و با اعتبار ۴۰ میلیارد تومان شروع شده است.
وی افزود: این عملیات که از محل اعتبارات ملی، تأمین شده، مورخ ۲۸ شهریورماه و در اولین روز هفته آغاز به کار کرده است.
عبداللهی در انتها خاطرنشان کرد: پروژه های روکش آسفالت در محورهای سرتاسر استان، یکی از اولویت های این اداره کل در راستای تسهیل تردد وسایل نقلیه و ارتقای کیفیت و ایمنی محورهاست.