◄ وعده راه اندازی ایستگاه دریایی برای هواپیمای آب نشین به کجا رسید؟
حسین پورفرزانه، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری چندی پیش از راه اندازی نخستین ایستگاه دریایی کشور برای هواپیماهای آب نشین در آینده نزدیک، خبر داد.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری چندی پیش از راه اندازی نخستین ایستگاه دریایی کشور برای هواپیماهای آب نشین در آینده نزدیک، خبر داد.
به گزارش تین نیوز ، حسین پورفرزانه این وعده را مرداد ماه امسال بیان کرد و گفت: در مناطق ساحلی با توجه به اینکه هواپیماهای آب نشین نیاز به باند پروازی ندارند، توسعه پرواز این نوع از هواپیماها در جزایر و همچنین بنادر شمالی و جنوبی می تواند مثمر ثمر باشد.
وی با اشاره به کاندیدا شدن چند نقطه برای راه اندازی نخستین ایستگاه دریایی کشور، تاکید کرد: هر سه استان شمالی برای تحقق این مهم پتانسیل کامل دارند، همچنین ۲ هزار و ۲۰۰ کیلومتر نوار ساحلی در جنوب کشور داریم که به ویژه جزایری نظیر کیش، قشم و هندورابی قابلیت بالایی برای برای جذب سرمایه گذار دارند.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری تاکید کرد: چنانچه بتوانیم از ظرفیت هواپیمای آب نشین یا هواپیماهای کوچک در این مناطق استفاده کنیم، رونق بالایی برای جزایر و بنادر کشور به دنبال خواهد داشت.
چند ماه پس از طرح این وعده و در مهر ماه امسال نیز، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در گفت و گو با رسانه ها از راه اندازی دو ایستگاه هواپیمای آب نشین در سواحل شمالی و جنوبی کشور خبر داد و گفت: به بیش از ۵۰ فروند هواپیمای آب نشین در کل کشور نیاز داریم و در حال ایجاد شرایط پرواز این هواپیماها هستیم.
پورفرزانه در پاسخ به اینکه در حال حاصر چه تعداد هواپیمای آب نشین داریم و چه تعداد نیاز است؟ اظهار کرد: در حال حاضر ۱۰ فروند هواپیمای آب نشین در مدل های مختلف در کشور وجود دارد و این در حالی است که به بیش از ۵۰ فروند هواپیمای آب نشین نیاز داریم.
وی افزود: هنوز این هواپیماها عملیاتی نشده اند، فعال نیستند و به دنبال این هستیم که شرایط را برای پرواز آنها فراهم و ایستگاه های آنها را ایجاد کنیم.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: یک ایستگاه در شمال و یک ایستگاه در جنوب کشور به زودی عملیاتی می شود.
وی با بیان اینکه در این حوزه سرمایه گذار به اندازه کافی وجود دارد، گفت: باید برای آنها شیوه نامه قانونی فراهم کنیم. مرکزی ساخت بومی این هواپیما را آغاز کرده است. تعدادی هواپیمای آب نشین موجود بود و در حال تکثیر آنها هستیم.