تمدید لغو پروازها تا ساعت ۱۴ روز دوشنبه
سخنگوی وزارت راه و شهرسازی از تمدید مجدد لغو پروازهای داخلی و خارجی تا ساعت ۱۴ روز دوشنبه (دوم تیرماه) خبر داد.

سخنگوی وزارت راه و شهرسازی از تمدید مجدد لغو پروازهای داخلی و خارجی تا ساعت ۱۴ روز دوشنبه (دوم تیرماه) خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مجید اخوان افزود: در پی تحولات اخیر و به منظور صیانت از ایمنی مسافران و امنیت پروازها و با استناد به اطلاعیه های هوانوردی (نوتام) شماره ۱۶، فضای پروازی کشور تا ساعت ۱۴ روز دوشنبه (دوم تیرماه 1404) بسته اعلام می شود.
وی افزود: از همه هم میهنان عزیز درخواست می شود از مراجعه به فرودگاه های کشور خودداری کرده و اخبار مربوط به وضعیت پروازها را فقط از طریق منابع رسمی پیگیری کنند.
به گفته اخوان، به محض پایان وضعیت اضطراری و بازگشایی مجدد فضای هوایی کشور، اطلاع رسانی لازم از طریق سایت رسمی سازمان هواپیمایی کشوری (به نشانی www.caa.gov.ir ) و نیز رسانه ملی و رسانه های معتبر کشور به آگاهی عموم خواهد رسید.