نگهداری ۴۵۰۰ کیلومتر راه در اولویت راهداری استان بوشهر
مدیرکل راهداری بوشهر از مصرف بیش از ۸۰ هزار تن آسفالت برای بهسازی راه های استان خبر داد.این امر، نقشی مهم در بهبود ایمنی و تسهیل عبور و مرور دارد.
اجرای طرح های نوسازی راه ها در بوشهر، نقش مهمی در کاهش حوادث و تسهیل عبور و مرور دارد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، فرزاد رستمی اظهار کرد: همچنین در این مدت ۲۰ کیلومتر درزگیری در راه های استان بوشهر انجام شده و برای اجرای این پروژه ها در مجموع ۸۰ هزار و ۷۱۸ تن آسفالت مصرف شده است.
رستمی با اشاره به اهمیت اجرای طرح های بهسازی و نوسازی راه ها گفت: این اقدامات ضمن کاهش حوادث جاده ای، موجب تسهیل تردد وسایل نقلیه، بهبود شرایط جابه جایی بار و مسافر و افزایش رضایت کاربران جاده ای می شود.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان بوشهر یادآور شد: استان بوشهر دارای ۷۱۸ کیلومتر بزرگراه، ۵۶۲ کیلومتر راه اصلی، ۸۳۱ کیلومتر راه فرعی و دو هزار و ۴۲۴ کیلومتر راه روستایی است که نگهداری و بهسازی آنها از اولویت های اصلی این اداره کل به شمار می رود.