| کد خبر: 250369 |

سرپرست اداره نظارت براجرای طرح های مسکن و بازآفرینی شهری راه و شهرسازی استان اصفهان مطرح کرد؛

۵ هزار تن قیر رایگان برای آسفالت معابر بافت فرسوده استان اصفهان تامین شد

سرپرست اداره نظارت براجرای طرح های مسکن و بازآفرینی شهری راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه استان اصفهان ۲۳ پروژه فعال در محدوده های هدف بازآفرینی شهری دارد که در دست اجراست گفت: در سال ۱۴۰۰ ۵ هزار تن قیر جهت آسفالت معابر بافت فرسوده تخصیص یافت.

تین نیوز

سرپرست اداره نظارت براجرای طرح های مسکن و بازآفرینی شهری راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه استان اصفهان ۲۳ پروژه فعال در محدوده های هدف بازآفرینی شهری دارد که در دست اجراست گفت: در سال ۱۴۰۰ ۵ هزار تن قیر جهت آسفالت معابر بافت فرسوده تخصیص یافت.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (اصفهان)؛ سیدعبدالرضا لقمانی سرپرست اداره نظارت براجرای طرح های مسکن و بازآفرینی شهری راه و شهرسازی استان اصفهان در دومین روز از پویش جهادی «سفیران نوسازی بم برای ایران قوی » در حاشیه نشست تخصصی آموزه های زلزله بم در شهر کاشان اظهار کرد: ۱۴ هزار هکتار از اراضی شهری استان اصفهان در زمره بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری قرار دارد که این میزان معادل ۱۰ درصد از بافت فرسوده کل کشور است.  

وی بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ در راستای آسفالت معابر فاقد آسفالت محلات هدف بازآفرینی شهری این استان پنج هزار تن قیر تخصیص یافت که به ۷۴ شهرداری در سطح استان تحویل شد.  

سرپرست اداره نظارت براجرای طرح های مسکن و بازآفرینی شهری راه و شهرسازی استان اصفهان عنوان کرد: در حال حاضر این استان ۲۳ پروژه فعال در محدوده های هدف بازآفرینی شهری دارد که توسط مشارکت کنندگان در دست اجرا قرار دارد.  

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان برای اجرا پروژه های بازآفرینی شهری استان اصفهان هزینه شده است افزود: امیدواریم در سال ۱۴۰۱ از اعتبارات محرومیت زدایی با مبلغی افزون بر ۵۰ میلیارد تومان بتوانیم این پروژه ها را تکمیل کنیم.  

لقمانی در خصوص تسهیلات تشویقی در نظر گرفته شده برای بهسازی و نوسازی در بافت های فرسوده گفت: در قانون پیش بینی شده که تا ۱۰۰ درصد عوارض توسط شهرداری ها تخفیف داده شود که این تخفیف توسط دولت به شهرداری پرداخت می شود.  

وی خاطرنشان کرد: تسهیلاتی نیز پیش بینی شده که در شهر اصفهان وام ۴۰۰ میلیون تومانی به سازنده تعلق می گیرد و در سایر شهرها این مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان است که این تسهیلات با نرخ سود حدود ۱۲ درصد به بهره برداران و ذینفعان تخصیص پیدا می کند.

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.