| کد خبر: 237206 |

◄ ساخت خودروی برقی سوخت رسان هواپیما توسط توتال

یک رسانه اجتماعی از ساخت نخستین‌ خودروی تحویل سوخت به‌ هواپیماها توسط توتال با همکاری یکی از شرکای خود خبر داد و نوشت این خودروی تحویل سوخت با پیشرانه برقی فعالیت می‌کند.

تین نیوز

یک رسانه اجتماعی از ساخت نخستین‌ خودروی تحویل سوخت به‌ هواپیماها  توسط  توتال با همکاری یکی از شرکای خود خبر داد و نوشت این خودروی تحویل سوخت با پیشرانه برقی فعالیت می‌کند.

به گزارش تین نیوز، بر اساس مطلب منتشر شده در کانال تلگرامی مقالات هوانوردی، این خودروی حمل سوخت، قرار است در سایت صنایع ایرباس در تولز فرانسه استفاده شود و قابلیت حمل 2 تانکر سوخت با ظرفیت ۳۰ تن برای هر تانکر را دارد.

زمان تحویل این خودروی سوخت‌ رسان برقی تا پایان سال جاری میلادی تعیین شده است و توتال برای ساخت این خودرو با شرکت گوسین (Gaussin) همکاری داشته که این شرکت ۴۰ سال سابقه در طراحی و تولید باتری برای خودروهای برقی و هیبرید دارد.

بر این اساس قرار است توتال برای ساخت این خودرو از باتری‌ های لیتیوم-یونی استفاده کند که توسط شرکت سافت (Saft) در کارخانه نرساک در جنوب فرانسه ساخته شده است. در این‌ میان توتال با گوسین همکاری کرده تا علاوه‌ بر استاندارد سازی شرایط استفاده از وسایل برقی به‌ عنوان یک دستگاه سوخت‌ رسان از روندی برای طراحی و ساخت این خودروها استفاده کند که کمترین اثر زیست‌ محیطی را روی روند تامین سوخت و نگهداری از هواپیماها داشته باشد و در این روند کربن به‌میزان حداقلی تولید شود.

آن چنان که در این مطلب آمده است، توتال اعلام کرده تا سال ۲۰۵۰ هیچ‌ کربنی در فعالیت‌های این برند تولید نخواهد شد و این روند از نقطه تولید تا زمان مصرف توسط مشتری رعایت می‌ شود.

توتال یکی از بزرگ‌ ترین تامین‌ کنندگان سوخت در فرانسه، اروپا و آفریقا برای تجهیزات هوایی محسوب می‌شود و تجربه زیادی در تولید انواع دستگاه‌ های سوخت‌ رسانی و تانکرهای سوخت مخصوص هواپیما دارد. این شرکت همکاری نزدیکی با تولید کنندگان هواپیما، ایرلاین‌ ها و فرودگاه‌ ها دارد و برای هرکدام از این بخش‌ ها سرویس‌ های متفاوتی ارائه می‌دهد.

در کل دنیا توتال ۲۸۰ ایرلاین را در ۳۰۰ فرودگاه پشتیبانی می‌کند. درمورد گوسین نیز باید گفت این شرکت سالانه برای ۵۰ هزار دستگاه خودرو درسراسر دنیا باتری تولید می‌ کند که این خودروها از انواع تمام‌برقی، هیبرید، پلاگین- هیبرید و هیدروژنی یا پیـــــل‌ سوختی هستند.

به نوشته این رسانه اجتماعی، پیش از این نیز گوسین با همکاری زیمنس برخی تجهیزات فرودگاهی را در فرانسه به‌ انواع برقی تبدیل کرده بود. یکی از برنامه‌‌ های این شرکت تولید دستگاه‌ های خودران برای فرودگاه‌ هاست و براساس برنامه‌ ریزی قبلی این شرکت، تا سال ۲۰۳۰ از نخستین‌ نمونه‌ های آن رونمایی خواهد شد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.