بازدید سایت : ۴۶۸۵۴
| کد خبر ۳۰۱۸۰۶
کپی شد

۵۰ درصد از مبلغ بلیت پرواز‌های لغوشده به مسافران بازگشت داده نشده است

رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران گفت: ۵۰ درصد از مبالغ بلیت پرواز های لغو شده در دوران دفاع مقدس 12 روزه به مسافران بازگشت داده نشده که این موضوع برای بسیاری از مسافران دردسر ساز شده است.

تین نیوز |

 

رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران گفت: ۵۰ درصد از مبالغ بلیت پرواز های لغو شده در دوران دفاع مقدس 12 روزه به مسافران بازگشت داده نشده که این موضوع برای بسیاری از مسافران دردسر ساز شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،  بیش از یک ماه است که از دوران دفاع مقدس ۱۲  روزه گذشته است، اما بررسی ها و گزارش ها حاکی از آن است که بخش زیادی از مسافران هنوز مبالغ بلیت های خود را دریافت نکرده اند که همین امر برای آنها مشکل ساز شده است 

در همین راستا  یکی از مسافران پرواز خارجی اظهار داشت: برای روز جمعه ۲۳  تیر ماه بلیت برای مسیر ایران به ترکیه و از آنجا به برلین برای شرکت هواپیمایی ترکیش ایر  از سایت فلای دوبی خریداری کرده بودیم که مبلغ کل بلیت ۱۴۹ میلیون تومان بوده که متاسفانه تا به امروز یک ریال هم بازگشت داده نشده و هر بار از سایت پیگیری می کنم وعده های مختلف برای بازگشت بلیت به ما می دهد.

حرمت الله رفیعی رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران اظهار داشت:  متأسفانه، مبلغی بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان پول مردم در دست مراکز اقامتی، آژانس ها و پلتفرم ها مانده است. روزی که این موضوع را اعلام کردم، به من گفتند که چرا این حرف را زدی و اعلام کردند که این پول ها به مردم پرداخت شده  در صورتی که بیش از ۵۰ درصد از پول مردم در دست ایرلاین ها، پلتفرم ها آژانس ها و سایت ها است.

وی با بیان اینکه  انجمن ها اعلام کردند که ۸۰ درصد از پول مردم به آنها تحویل داده شده است افزود: طبق آمار ها با وجود آنکه حدود یک ماه از آن زمان می گذرد، هنوز بیش از ۵۰ درصد از پول مردم در دست این مراکز باقی مانده و هیچ کدام از آنها پول را برنمی گردانند. پلتفرم ها و آژانس ها هرکدام به گونه ای صحبت می کنند که انگار مسئولیت برگرداندن پول بر عهده دیگری است. در واقع، هیچ کس حاضر نیست مسئولیت این وضعیت را بر عهده بگیرد و این مسأله واقعاً برای مردم دردآور است.

 رفیعی بیان کرد: برخی از آژانس ها و پلتفرم ها به صورت مکتوب اعلام کرده اند که مثلاً در ۱۵ یا ۲۰ روز آینده پول ها را بازمی گردانند، اما هنوز خبری از پرداخت نیست. طبق آخرین آمار، نزدیک به ۶۰۰ میلیارد تومان از بلیط ها همچنان در دست آژانس ها، سایت ها و اپلیکیشن ها باقی مانده است.

رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران اظهار داشت:،   اما واقعیت این است که اگر بخواهیم بگوییم ۶۰۰ میلیارد تومان تنها به دست مراکز است، باید بپذیریم که رقمی بیش از این در اختیار آنها قرار دارد. در حال حاضر، حدود ۳۰۰ میلیارد تومان هنوز به مردم بازنگشته است.

رفیعی به عدم بازگشت  مبالغ بلیت های پرواز های خارجی اشاره کرد و گفت:این یک حلقه معیوب است که هیچ کدام از طرف ها برای بازگرداندن پول پیش قدم نمی شوند.

رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران افزود: وضعیت بسیار ناامیدکننده ای است و لازم است که مسئولین هرچه سریع تر برای حل این مشکل اقدام کنند تا حقوق مردم برگردانده شود. هر کسی که از این پلتفرم ها پولی دارد باید بتواند به حق خود برسد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.