| کد خبر ۳۲۱۸۱۰
کپی شد

عملیات احداث قطعه دوم بزرگراه محور قلعه گنج–کهنوج ادامه دارد

معاون مهندسی و ساخت راه های اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان از ادامه عملیات اجرایی احداث قطعه دوم بزرگراه محور قلعه گنج–کهنوج به طول ۴.۵ کیلومتر خبر داد و گفت: عملیات احداث ابنیه فنی این قطعه نیز در حال اجراست.

عملیات احداث قطعه دوم بزرگراه محور قلعه گنج–کهنوج ادامه دارد
تین نیوز |

معاون مهندسی و ساخت راه های اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان از ادامه عملیات اجرایی احداث قطعه دوم بزرگراه محور قلعه گنج–کهنوج به طول ۴.۵ کیلومتر خبر داد و گفت: عملیات احداث ابنیه فنی این قطعه نیز در حال اجراست.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی ، امین سلیمانی معاون مهندسی و ساخت راه های اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان با اشاره به آخرین وضعیت پروژه احداث باند دوم محور قلعه گنج–کهنوج گفت: این محور به طول ۶۷ کیلومتر، یکی از مسیرهای ارتباطی مهم منطقه است که عملیات احداث باند دوم آن با هدف ارتقای ایمنی و بهبود شرایط تردد در حال اجراست.

وی افزود: قطعه دوم این پروژه به طول ۴.۵ کیلومتر تعریف شده و عملیات اجرایی آن هم اکنون با پیشرفت فیزیکی ۲۵ درصد در حال انجام است.

معاون مهندسی و ساخت راه های اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان با اشاره به اعتبار اجرای این پروژه گفت: مبلغ قرارداد این پروژه ۹۹۴ میلیارد ریال است و عملیات اجرایی آن در بخش های مختلف ادامه دارد.

سلیمانی ادامه داد: در کنار عملیات احداث مسیر، اجرای ابنیه فنی مورد نیاز در این قطعه نیز در حال انجام است و این بخش از پروژه متناسب با روند عملیات اجرایی مسیر دنبال می شود.

وی خاطرنشان کرد: احداث باند دوم محور قلعه گنج–کهنوج از جمله پروژه های توسعه زیرساخت های ارتباطی جنوب کرمان است که اجرای آن می تواند در ارتقای ایمنی، افزایش ظرفیت عبور و مرور و بهبود کیفیت تردد در این محور نقش مؤثری داشته باشد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.