◄ فرصت های نوین سرمایه گذاری در صنعت هوایی | از خرید هواپیما تا راه اندازی کسب وکار پهپادی با سرمایه های خرد
از این طریق و استفاده از سیستم های مردم نهاد بتوانیم تا پایان سال شاهد ارتقای کمی و کیفی ناوگان هوایی کشور باشیم و سرمایه هایی که بعضا راکد و غیرمولد بودند را در چرخه مولد هوایی کشور وارد کنیم.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از آمادگی این سازمان برای جذب سرمایه های مردمی در بخش های مختلف هوایی از خرید هواپیماهای پهن پیکر تا راه اندازی کسب وکار پهپادی خبر داد و تأکید کرد: با ایجاد صندوق های سرمایه گذاری جمعی و سیستم های مردم نهاد، زمینه مشارکت سرمایه های خرد ۱۰۰ میلیون تومانی تا کلان ۳۰۰ هزار دلاری فراهم شده است.
به گزارش تین نیوز، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: این سازمان قابلیت ارائه بسته های متعدد سرمایه گذاری در حوزه های مختلف از جمله خرید هواپیماهای پهن پیکر و سبک را دارد و از حضور سرمایه گذاران به ویژه سرمایه های خُرد مردمی در این عرصه ها استقبال می کند.
حسین پورفرزانه افزود: برای گذر از سرمایه گذاری دولتی و رفتن به سمت جذب سرمایه های مردمی و خُرد، چند روش در جهان مورد استفاده قرار می گیرد که از جمله این روش ها هدایت سرمایه ها به سمت بورس، اوراق قرضه و سرمایه گذاری در بانک ها است. این شیوه ها در کشورمان با ریسک هایی نیز مواجه است و به ویژه در حوزه بورس، مردم با شک و تردید سرمایه های خود را وارد آن می کنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: روش دیگری که اتخاذ کرده ایم این است که سرمایه خُرد مردم را دریافت کرده و آنان را در سرمایه گذاری مشارکت بدهیم تا خودشان بازیگر صحنه باشند.
وی خاطرنشان کرد: در این زمینه صندوق های سرمایه گذاری جمعی را تشویق و زمینه لازم را فراهم کردیم تا در حوزه هوایی حضور یافته و مشارکت کنند.
پورفرزانه اضافه کرد: همچنین از سرمایه گذارانی که پیش از این در حوزه مسکن فعال بودند، نیز دعوت به همکاری و مشارکت کردیم. در این راستا سه گروه از این سرمایه گذاران که انبوه ساز مسکن بودند را به حضور در صنعت هوایی تشویق و ترغیب کردیم.
وی ابراز امیدواری کرد از این طریق و استفاده از سیستم های مردم نهاد بتوانیم تا پایان سال شاهد ارتقای کمی و کیفی ناوگان هوایی کشور باشیم و سرمایه هایی که بعضا راکد و غیرمولد بودند را در چرخه مولد هوایی کشور وارد کنیم.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری خاطرنشان کرد: به همین منظور یک مرکز پاسخگویی ایجاد کردیم تا قطعات، تجهیزات و ... مورد نیاز صنعت هوایی کشور را به صورت متمرکز در آن تجمیع کنیم.
وی گفت: مجریان و شرکت های دانش بنیانی در کشور داریم که می توانند این کار را انجام بدهند، با این حال نیاز بود تا سفارش مشتریان را هم داشته باشیم. اکنون افراد مجری ذی صلاح هم شناسایی شده و از آنان برای همکاری دعوت کردیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: پایان سال گذشته موفق شدیم به همین شیوه یک قرارداد ۱۰ میلیون دلاری در یکی از حوزه های تخصصی با فناوری بسیار بالا منعقد کنیم.
وی اظهار داشت: اکنون قابلیت سرمایه گذاری در بخش ایرتاکسی با سرمایه های ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار دلاری وجود دارد، همچنین در حوزه پهپادهای سمپاش یا پهپادهای عکسبرداری، قابلیت راه اندازی کسب و کار برای افراد با سرمایه های ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی وجود دارد.