◄ حذف سرویس ادارات، درست نبود

تین نیوز | استاندار تهران در سال 92 در حالی دستور احیای سرویس ادارات را داد که گمان نمی برد با گذشت بیش از دو سال این مهم نزد مسئولان ادارات دولتی و خصوصی نادیده گرفته شود. در این رابطه رئیس پژوهشگاه حمل و نقل گفت: در مجموع احیای سرویس مدارس و ادارات چنانچه با برنامه ریزی دقیقی صورت پذیرد، قطعا از میزان ترافیک و آلاینده ها کاسته می شود.
محمود صفار زاده در گفتگو با تین نیوز، تصریح کرد: با بکار گیری ناوگان مناسب ویژه حم و نقل عمومی و الزام افراد به استفاده از سرویس به منظور ایاب و ذهاب در مسیر ادارات، تاثیر حداکثری در کاهش ترافیک صبحگاهی و سهولت در آمد و شد خودروها خواهد داشت.
وی با بیان اینکه برداشتن سرویس ادارات اساسا کار مطالعه شده ای نبود، تصریح کرد: به دلیل فقدان شبکه حمل و نقل عمومی مناسب و عدم پوشش نیاز مسافران صبحگاهی، قطع سرویس دهی ایاب و ذهاب به کارمندان ادارات زود هنگام بود.
رئیس پژوهشگاه حمل و نقل گفت: با حذف سرویس ادارات و کمبود وسایل حمل و نقل عمومی، مردم چاره ای جز استفاده از خودرو شخصی نداشته و به این ترتیب روز به روز بر میزان ترافیک شهرها فزوده شد. در مجموع تا وقتی که شبکه حمل و نقل عمومی با حجم انبوه مسافر سازگار نباشد، نیاز به سرویس در جابجایی دانش آموزان و کارمندان احساس می شود.
صفار زاده راه اندازی مجدد سرویس مدارس را یکی از بهترین راهکارها برای رسیدن به هوای پاک و سالم دانست و اظهار داشت: پارامترهای مختلفی در کاهش ترافیک و آلاینده های کلان شهرها دخیل هستند که یکی از آنها بکارگیری سرویس ادارات به جای حرکت صدها خودرو در شهر می تواند باشد.
استاندار تهران در این باره گفته بود، به تمامی سازمان ها و دستگاههای دولتی ابلاغ شده است که بر اساس بودجه ناهار و سرویس ایاب و ذهاب را به شیوه مناسبی دراختیار کارمندان قرار دهند. بعضی از دستگاه ها و سازمان ها از سرویس خدمات ایاب و ذهاب برخوردار بودند و اما بعضی از دستگاههایی که از ارائه چنین خدماتی به کارمندان محروم بودند بودجه و بستر مناسبی برای ارائه خدمات و جابجایی پرسنل در نظر گرفته شده است.