الهه حسین نژاد قربانی ضعف در حملونقل و سامانه های هوشمند
عضو کمیسیون قضایی گفت: «این حادثه زنگ خطری برای دولت و شهرداری است که نبود سیستم حمل ونقل عمومی نظام مند و مدرن، بستری برای بروز چنین جنایاتی فراهم کرده است.»

نماینده فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون قضایی، با اشاره به قتل دردناک الهه حسین نژاد، دختر ۲۴ ساله ای که قربانی یک راننده مسافرکش شخصی در تهران شد، از وضعیت نابه سامان حمل ونقل عمومی در کشور انتقاد کرد و گفت: «این حادثه زنگ خطری برای دولت و شهرداری است که نبود سیستم حمل ونقل عمومی نظام مند و مدرن، بستری برای بروز چنین جنایاتی فراهم کرده است.»
به گزارش تین نیوز به نقل از نماینده آنلاین، معصومی اظهار کرد: «مگر می شود در سال ۲۰۲۵، هنوز حمل ونقل عمومی در کشور ما به شکل مسافرکشی های غیررسمی و بدون نظارت باشد؟ وعده های مکرر دولت و شهرداری برای بهبود حمل ونقل عمومی، بدون پشتوانه اقتصادی و نظارت نظام مند، هیچ گاه به نتیجه نرسیده اند. این کمبودها و ضعف ها مستقیماً به حوادث تلخی مانند قتل الهه حسین نژاد منجر می شود.»
رییس کمیته حقوق شهروندی مجلس شورای اسلامی با بیان این که قتل این دختر جوان، محصول حاشیه نشینی گسترده و نبود یک سیستم حمل ونقل عمومی مطلوب است، افزود: «این فاجعه باید دولت و شهرداری را از خواب غفلت بیدار کند. وقتی شهروندان، به ویژه بانوان، به دلیل کمبود ناوگان عمومی مجبور به استفاده از خودروهای غیرمجاز و بدون هویت می شوند، امنیت آن ها به خطر می افتد. اگر به فکر توسعه و نظام مند کردن حمل ونقل عمومی نباشیم، چنین مواردی بیش از پیش رخ خواهد داد.»
این نماینده مجلس در ادامه تأکید کرد: «کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی این موضوع را با جدیت پیگیری خواهد کرد.» معصومی گفت: «ما در کمیسیون قضایی به دنبال ریشه یابی این مشکل هستیم. باید مشخص شود چرا با وجود قوانین متعدد، هنوز ناوگان حمل ونقل عمومی در کلان شهرهایی مانند تهران، فاقد نظارت کافی است. همچنین، لازم است دولت و شهرداری برنامه ای مدون و عملیاتی برای توسعه ناوگان، احراز هویت رانندگان، و ایجاد خطوط جدید حمل ونقل عمومی ارائه دهند.»
عضو کمیسیون قضایی مجلس در ادامه از دولت و شهرداری تهران خواست تا با تخصیص بودجه کافی، توسعه ناوگان حمل ونقل عمومی، از جمله مترو، اتوبوس رانی و تاکسیرانی، را در اولویت قرار دهند.
وی همچنین بر لزوم آگاه سازی شهروندان برای استفاده از وسایل نقلیه مورد تأیید شهرداری تأکید کرد و افزود: «تا زمانی که مردم به دلیل کمبود گزینه های امن، به خودروهای شخصی غیرمجاز وابسته باشند، امنیت آن ها در معرض خطر خواهد بود.»
این نماینده مجلس در ادامه توضیح داد: «در عصر دیجیتال که امکان اطلاع رسانی لحظه ای و هوشمند در اختیار دولت ها قرار دارد، انتظار می رود در شرایط بحرانی و تهدیدآمیز، سامانه های هشدار فوری برای نجات جان شهروندان فعال و به روز باشند. متأسفانه در برخی موارد مشاهده شده است که افراد در زمان خطر، امکان ارسال پیام هشدار یا دریافت کمک را نداشته اند و به دلیل نبود سامانه های ارتباطی مناسب و هماهنگ، از کمک به موقع محروم مانده اند.»
معصومی ادامه داد: «بر این اساس، تذکر جدی به دولت محترم داده می شود که ضمن توسعه سامانه های هوشمند هشدار سریع، بستری فراهم کند که افراد بتوانند در لحظه احساس خطر، پیام اضطراری ارسال کرده و از خدمات نهادهای امدادی و پلیس به ویژه پلیس ۱۱۰ بهره مند شوند. این اقدام نه تنها باعث ارتقای امنیت اجتماعی می شود، بلکه می تواند از بسیاری از خسارات جانی و مالی پیشگیری کند.» رییس کمیته حقوق شهروندی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: «ضروری است پلیس جمهوری اسلامی ایران نیز به سامانه های دیجیتال شهروندی متصل باشد و در کم ترین زمان ممکن نسبت به دریافت هشدارها و اعزام نیرو برای کمک رسانی اقدام کند.»
عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی در ادامه نسبت به ضعف در فرآیند گزینش رانندگان تاکسی های اینترنتی هشدار داد. وی تأکید کرد: «فرآیند جذب رانندگان در سامانه های حمل ونقل اینترنتی باید کاملاً شفاف، دقیق و مبتنی بر راستی آزمایی کامل سوابق کیفری، روانی و رفتاری افراد باشد. حضور افراد دارای سوء پیشینه در این سیستم ها، تهدیدی جدی برای امنیت عمومی به شمار می رود.» معصومی در خاتمه خواستار ورود جدی وزارت کشور، وزارت ارتباطات و قوه قضاییه برای تدوین ضوابط نظارتی و ضمانت های اجرایی شد و اعلام کرد که این موضوع نیز از طریق مجلس پیگیری خواهد شد.
سیستم حمل و نقل بایستی هوشمند شود چه داخل شهر و چه خارج شهر
بیچاره گناه داره
چراباید این دخترجوان را بکشند
خیلی ها در پوشش مسافرکشی اهداف دیگری دنبال می کنند از جمله پیشنهاد دوستی به بانوان
درشغل مسافرکشی افراد سالم و متعهد به اصول اخلاقی انتخاب شوند .نه اینکه محیط داخل ماشین به محیطی برای دوست یابی تبدیل شود.
ضعف پوشش
ضعف حیا
اختلاط
عامل این قتل شده
ضعف سیستم حمل ونقل نه، ماهمه قربانی ضعف تعلیم وتربیت درخانواده وجامعه، حاکم شدن بی اخلاقی، بی توجهی افرادبه حریمهای شخصی، بی تدبیری وعدم اموزش صحیح هستیم.
برید وضع لایحه حجاب را درست کنید جامعه نیاز به قانون اخلاق دارد
سلام
دولت و دستگاهای حمل نقل
مخصوصا اسنپ
باید بیشتر تو کارشان مسئولیت پذیر باشند
چون بعضی ها که پرونده در دادگاه دارند
یا تخلفاتی انجام دادن یا از لحاظ روحی روانی دچار مشکلاتی هستند یا معتاد هستن وقت موادشان میشه
به بیراهه مسافر میبرند تا موادشان رو بکشن
آیا مسافر زنده به مقصد میرسه یا مرده
پس خواهشاً به فکر خانمها و پسر بچه ها باشند
سازمان اسنپ باید آنقدر سختگیر باشه
که راننده اسنپ به هیچ عنوان ماشینو به راننده دیگه امانت نده
مخصوصا به آدم متخلف
که هر کاری دلش بخواد بکنه
یا داخل اسنپ نشستی
راننده اسنپ میگه لغو بزن
اینا همه مشکلات اسنپ هستش
بنظر من اعدام نه لحظه لحظه زجر کشش کردن این حیون خیلی بهتره تا یدفه راحتش کنید انتقام خانواده و بردار طفل معسومش و بگیر سد تو رو خدا ما رو هم خوشحال کنید
ولی بحث حجاب هم خیلی مهمه،پناه برخدایه لحظه شیطون غافلگیر کنه پشتش اتفاقهای بدی میفته،خواهشابعضی ها هم فقط یکطرفه قضاوت نکنن
سیستم حمل و نقل بایستی
هوشمند باشه
وسیله نقیله مجهز به دوربین و بلند گو باشه
راننده معتمد و سالم داشته باشه
تاکسی ها از حالت چرخشی خارج شود
تلفن امنیت تاسیس مثل ۱۱۰ ایجاد شود
تایید صلاحیت راننده هر دو سال یک بار شود
خودرو در اختیار راننده اصلی و صاحب خودرو باشد
رنگ خودرو ها مشخص و تابلو دار باشه
از سیستم های حمل و نقل کشور ها ی پیشرفته تقلید شود
دولت باید یک سازمان ویژه برای سیستم های حمل و نقل تاسیس کند که سیستم ها زیر نظر پلیس کار و نظارت پلیس
........
از زمانی خانم ها آزادانه و بد حجاب در کوچه و خیابان ظاهر شدن خیلی از مردان به خودشون جرات دادن دست درازی کنن. پس نود درصد خود خانم ها مقصرن