مسیر حمیل به کرمانشاه در حال ساخت است/ مسیر ایلام - حمیل در حال تعریض
ایلام مشاور شرکت زیربناهای حمل و نقل کشور گفت: ساخت مسیر ۵۰ کیلومتری حمیل به کرمانشاه در حال ساخت است.
ایلام مشاور شرکت زیربناهای حمل و نقل کشور گفت: ساخت مسیر ۵۰ کیلومتری حمیل به کرمانشاه در حال ساخت است.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، محمدرضا شریفی راد اظهار کرد: جاده حمیل به کرمانشاه در استان کرمانشاه واقع است و از این مسیر ۵۰ کلیومتری، که ۱۳ کیلومتر این مسیر انجام شده و ۱۰ کیلومتر دیگر از آن هم در حال انجام است و بقیه مسیر نیز ساخته خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: مسیر جدید حمیل به کرمانشاه راه استان ایلام به کرمانشاه را نزدیک و به صورت مستقیم ایلام را به ورودی کرمانشاه متصل می کند.
مشاور شرکت زیربناهای حمل و نقل کشور همچنین در خصوص تعریض مسیر ایلام به حمیل که در استان ایلام واقع است نیز افزود: مسیر ۷۸ کیلومتری ایلام به حمیل با ساخت تونل دوم آزادی ۴ کیلومتر نزدیک تر خواهد شد و با تعریض جاده و چهارخطه کردن آن، ترافیک اربعین به حداقل می رسد.
وی گفت: تا پیش از فرارسیدن اربعین و حضور زائران، ۹ کیلومتر دیگر از مسیر ایلام به حمیل چهارخطه خواهد شد.
شریفی راد افزود: مسیر ایلام به حمیل در بخشی از نقاط مشکلاتی از قبیل معارضان محلی، چالش های جغرافیایی و کوهستانی دارد و اگر بخواهیم همه مسیر چهاربانده شود بیش از ۱۰۰ میلیار تومان اعتبار نیاز است.
وی در خصوص تونل دوم آزادی نیز اضافه کرد: این تونل هم اکنون با ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی در دست حفاری است.