آغاز به کار مرکز رشد و فناوری پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو از ابتدای سال آینده
رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از افتتاح رسمی مرکز رشد و فناوری این پژوهشگاه اوایل سال آینده خبر داد و گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده سال آینده ۱۵ محصول جدید مبتنی بر فناوری های دانش بنیان در پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو رونمایی می شود.

رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از افتتاح رسمی مرکز رشد و فناوری این پژوهشگاه اوایل سال آینده خبر داد و گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده سال آینده ۱۵ محصول جدید مبتنی بر فناوری های دانش بنیان در پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو رونمایی می شود.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مهدی رهنما رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور درباره استفاده و جذب فناوری های دانش بنیان در پژوهشگاه هواشناسی و تولید سامانه های بومی بر اساس این نوع فناوری ها اظهار کرد: به دنبال گسترش هسته های دانش بنیان هستیم و طی سال های گذشته این هسته های دانش بنیان در پژوهشگاه تشکیل شد.
وی افزود: پروژه های پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو به صورت بومی و بر اساس دانش محققان پژوهشگاه تولید شده که از جمله آن ها سامانه هشدار سیل ، سامانه پیش بینی و هشدار آلودگی هوای ۱۰ کلان شهر، اطلس باد کشور برای وزارت نیرو، سامانه پیش بینی وضع هوا برای شرکت ملی گاز و ...است.
رهنما خاطر نشان کرد: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۱ بر استفاده بیشتر از فناوری های دانش بنیان تصمیم به تاسیس یک مرکز رشد و فناوری در پژوهشگاه گرفتیم که این مرکز در حال حاضر از لحاظ سخت افزاری و ساختمان و تجهیزات آماده شده است.
رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور با بیان اینکه مرکز علوم جو و هواشناسی و هوانوردی آماده افتتاح است، افزود: پیش درآمد آن اولین استارتاپ ایونت هواشناسی بود که برگزار شد.
حضور ۲۵ شرکت دانش بنیان در استارتاپ ایونت هواشناسی
وی گفت: در این رویداد ۲۰ الی ۲۵ شرکت استارتاپ با موضوعات مربوط با آب و هوا، هواشناسی کشاورزی، حمل و نقل ، علوم فضایی و همچنین استارتاپ های بین رشته ای شرکت کرده و دستاوردهای خود را ارائه کردند.
رهنما اظهار کرد: با توجه به استقبال از این رویداد، سال جدید نیز «استارتاپ ویکند» را طی دو روز و در حجم وسیع تر برگزار می کنیم.
چتر حمایتی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو برای شرکت های دانش بنیان
رهنما تاکید کرد: در حال حاضر با توجه به اهمیت اطلاعات آب و هوا، موضوعات پژوهشی را به این سمت هدایت کرده ایم که هسته های دانش بنیان و شرکت هایی که قابلیت دانش بنیان شدن را دارند، زیر چتر حمایتی پژوهشگاه بگیریم.
وی افزود: همچنین بر اساس نیازهای سازمان هواشناسی پروژه هایی را تعریف می کنیم و فراخوان می زنیم تا شرکت های استارتاپ را جذب کرده و در مرکز رشد و فناوری از آن ها حمایت کنیم.
رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور در پایان از رونمایی از ۱۰ الی ۱۵ محصول جدید مبتنی بر فناوری های دانش بنیان در سال ۱۴۰۲ خبر داد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمیکند.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.