حمله به کنارگذر شمالی کرج ؛ بلندترین پل خاورمیانه
استانداری البرز از هشت شهید و ۹۵ مجروح در دو حمله به پل B۱ کرج بلندترین پل خاورمیانه خبر داد.
طی حمله ای از سوی رژیم صهیونی و آمریکایی در روز پنجشنبه ۱۳ فروردین، پل بی یک که به عنوان شاهکار مهندسی ایران شناخته شده بود و یکی از پیچیده ترین مهندسی های دنیا را داشت مورد هدف دشمن قرار گرفت.
به گزارش تین نیوز، معاون سیاسی، امنیتی و انتظامی استانداری البرز، با اعلام جزئیات حادثه اصابت موشک به پل B۱ گفت: در این جنایت هولناک هشت نفر از شهروندان البرزی از ساکنان روستای بیلقان، مسافران عبوری و خانواده هایی که برای روز طبیعت در اطراف این محدوده حضور داشتند، به شهادت رسیدند و ۹۵ نفر نیز مجروح شدند.
طی این حمله این پروژه که ازجمله زیرساخت های راهی استان بود و قرار بود در آینده نزدیک به بهره برداری برسد، دچار آسیب شده است.
این مسیر از ادامه ی آزادراه شهید همت و تقاطع جاده چالوس (بلوار جانبازان) آغاز شده، با عبور از شمال کرج، در نهایت به آزادراه کرج به قزوین در محدوده ی کمالشهر متصل می شود.
از شهروندان درخواست می شود باتوجه به شرایط موجود از تردد در این منطقه خودداری کنند. مسیرها در حال حاضر بسته است.
در این میان برق برخی مناطق دچار مشکل شده است که نیروهای شرکت توزیع برق استان پای کار بوده و مشکل در حال رفع شدن است.