بهره برداری از جاده دارلک - مهاباد با تکمیل قطعه آخر
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: حدود یک کیلومتر و ۷۰۰ متر از محور دارلک به مهاباد در محدوده پتروشیمی در مراحل پایانی بوده بوده و طی ۲ ماه آینده به بهره برداری می رسد.

سید محسن حمزه لو مدیر کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی در بازدید از محور دارلک به مهاباد، بیان کرد: برای این مسیر یک کیلومتر و ۷۰۰ متری ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، حمزه لو ادامه داد: این طرح بخشی از قطعه ۳ ارومیه - مهاباد بوده و کل مسیر ۱۵ کیلومتر بوده و در مراحل پایانی قرار دارد.
مدیر کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: این محور جزیی از کریدور بزرگراهی غرب کشور بوده و زمینه توسعه منطقه را رقم می زند.
حمزه لو تاکید کرد: توجه به راه های ارتباطی و بحث ترانزیتی در آذربایجان غربی زمینه توسعه پایدار را فراهم می کند.
وی افزود: با بهره برداری از این طرح شاهد کاهش تصادفات جاده ای و راحتی مردم در تردد جاده ای خواهیم بود.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمیکند.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.