استمرار مدیریت موثر میدانی مدیرعامل راه آهن برای احیای بخش آسیب دیده مسیر ترانزیتی و بین المللی شرق به غرب
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن، در ادامه پیگیری های جهادی و شبانه روزی خود، با حضور میدانی دوباره در محور میانه–زنجان ضمن نظارت بر اقدامات انجام شده و رعایت کامل اصول ایمنی از روند بازسازی نقاط آسیب دیده بازدید کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن، در ادامه پیگیری های جهادی و شبانه روزی خود، با حضور میدانی دوباره در محور میانه–زنجان ضمن نظارت بر اقدامات انجام شده و رعایت کامل اصول ایمنی از روند بازسازی نقاط آسیب دیده بازدید کرد. بازدیدی که با هدف اطمینان از روند مثبت اقدامات، تسریع در بهره برداری مجدد و خداقوت به کارکنان پرتلاش راه آهن انجام شد.
ارزیابی میدانی مدیرعامل راه آهن از نقاط آسیب دیده شبکه ریلی
به گزارش تین نیوز به نقل از شرکت راه آهن، مدیرعامل راه آهن با حضور مجدد در محور شمال غرب کشور، از دو نقطه آسیب دیده در مسیر میانه–زنجان بازدید میدانی به عمل آورد و در جریان آخرین وضعیت ترمیم و آماده سازی زیرساخت های ریلی قرار گرفت.
در این بازدید، ذاکری با تأکید بر رویکرد مدیریت جهادی راه آهن، ضمن گفتگو با مسئولان فنی و اجرایی، از نزدیک در جریان روند عملیات بازسازی قرار گرفت و از تلاش های شبانه روزی کارکنان راه آهن و روحیه جهادی و مسئولیت پذیرایی آنان قدردانی کرد.
وی همچنین روند نصب باکس های بتنی پل ها و اقدامات ایمن سازی مسیر را به صورت دقیق مورد بررسی قرار داد و پس از دریافت گزارش های تخصصی، دستورات لازم برای تکمیل هرچه سریع تر عملیات را صادر کرد؛ به گونه ای که مراحل پایانی بازسازی با نظارت مستقیم وی انجام شد.
حضور میدانی و مستمر مدیرعامل راه آهن در منطقه، نشان دهنده عزم جدی مجموعه راه آهن در تسریع بازگشت این محور به چرخه حمل ونقل ریلی کشور است.
بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، قرار است روز یکشنبه با عبور قطار بین المللی تهران–وان، محور میانه–زنجان به شبکه ریلی کشور بازگردد و فعالیت آن از سر گرفته شود.

