| کد خبر ۳۲۲۴۰۳
کپی شد

تیراندازی اراذل در آزادراه تهران ـ شمال/ ۳ نفر دستگیر شدند

پلیس تهران بزرگ از دستگیری عاملان تیراندازی به خودرو یک شهروند در آزادراه تهران ـ شمال خبر داد.

تیراندازی اراذل در آزادراه تهران ـ شمال/ ۳ نفر دستگیر شدند
تین نیوز |

پلیس تهران بزرگ از دستگیری عاملان تیراندازی به خودرو یک شهروند در آزادراه تهران ـ شمال خبر داد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از  خبرآنلاین،مرکز اطلاع رسانی پلیس تهران بزرگ اعلام کرد: در پی وقوع یک فقره تیراندازی در مسیر شمال به جنوب آزادراه تهران ـ شمال، موضوع بلافاصله در دستور کار تیم عملیاتی پایگاه دوم پلیس اطلاعات تهران بزرگ قرار گرفت.

بررسی های اولیه مأموران نشان داد ۳ نفر از اراذل و اوباش سابقه دار که با یک دستگاه خودرو در حال تردد بودند، برای سرنشینان یک خودروی دیگر ایجاد مزاحمت کرده و پس از اعتراض راننده، برای ایجاد رعب و وحشت اقدام به تیراندازی کردند.

در ادامه تحقیقات مشخص شد گلوله های شلیک شده به بدنه خودروی شهروند موردنظر اصابت کرده و متهمان پس از ارتکاب این اقدام مجرمانه، از محل متواری شده اند.

 

با اعلام موضوع به پلیس، تیم عملیاتی پایگاه دوم پلیس اطلاعات تهران بزرگ تحقیقات تخصصی خود را آغاز کرد و مأموران با بهره گیری از اقدامات فنی و اطلاعاتی، هویت عاملان تیراندازی را در کوتاه ترین زمان شناسایی کردند.

بررسی سوابق متهمان نیز نشان داد آنان از افراد سابقه دار بوده و پیش از این نیز در پرونده های مختلف مورد شناسایی پلیس قرار گرفته اند.

در ادامه عملیات، مأموران موفق شدند خودرو و متهمان را در محدوده اتوبان آزادگان شناسایی کرده و برای دستگیری آنان وارد عمل شوند.

متهمان هنگام اجرای عملیات قصد مقاومت و حمله به مأموران را داشتند که با اقدام قاطع تیم عملیاتی مواجه شدند.

در جریان این درگیری، سرکرده این افراد از ناحیه پا مورد اصابت گلوله قرار گرفت و مهار شد و سایر متهمان نیز توسط مأموران دستگیر شدند.

در نهایت هر ۳ متهم دستگیر و برای انجام اقدامات قانونی و ادامه تحقیقات در اختیار مرجع قضایی قرار گرفتند.

پلیس تهران بزرگ ضمن تأکید بر برخورد قاطع و قانونی با اراذل و اوباش و مخلان نظم و امنیت عمومی اعلام کرد: امنیت و آرامش شهروندان خط قرمز پلیس است و با افرادی که با قدرت نمایی، تیراندازی، تهدید و ایجاد رعب و وحشت، امنیت عمومی را خدشه دار کنند، برابر قانون و با جدیت برخورد خواهد شد.

پلیس تهران بزرگ از شهروندان خواست در صورت مواجهه با مزاحمت، تهدید، تیراندازی یا هرگونه رفتار مجرمانه، از درگیری و مقابله مستقیم با افراد خاطی خودداری کرده و در سریع ترین زمان ممکن موضوع را از طریق مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

همچنین شهروندان در صورت امکان، مشخصات خودرو، مسیر حرکت، زمان وقوع حادثه و سایر اطلاعات مرتبط را در اختیار پلیس قرار دهند؛ چراکه گزارش سریع و دقیق شهروندان می تواند نقش مؤثری در شناسایی و دستگیری مجرمان و جلوگیری از تکرار حوادث مشابه داشته باشد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.