| کد خبر: 263761 |

شرکت نوین ماهان از خودرو برقی اسکای ول (نبکا ET5) رونمایی کرد

رویداد رونمایی از خودرو برقی اسکای ول (نبکا)، عصر روز دوشنبه هشتم آبان ماه ۱۴۰۲، در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران، با حضور جمعی از اهالی صنعت خودرو و اصحاب رسانه برگزار شد.

تین نیوز

رویداد رونمایی از خودرو برقی اسکای ول (نبکا)، عصر روز دوشنبه هشتم آبان ماه ۱۴۰۲، در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران، با حضور جمعی از اهالی صنعت خودرو و اصحاب رسانه برگزار شد.

گزارش تصویری| رونمایی از خودرو برقی اسکای ول ای تی ۵ محصول مشترک کرمان موتور و مپنا

دومین کراس اور برقی در راه ایران؛ اسکای ول رقیب فیدلیتی برقی!+ فیلم

مشارکت مپنا و خودروسازی کرمان برای مونتاژ‌ یک شاسی‌ بلند برقی چینی؛ اسکای‌ ول در راه بازار

 

 

به گزارش تین نیوز به نقل از گروه مپنا، در مراسم رونمایی از نبکاET5 به عنوان اولین خودرو متصل در ایران، اعلام شد این خودرو از طریق سامانه های ارتباطی با سرورهای نبکا و مکو در ارتباط بوده و سلامت خودرو به طور مداوم توسط سیستم های هوشمند بررسی و کنترل می شود. همچنین نبکا نخستین کراس آوور برقی است که با پلاک ملی به دست مشتریان ایرانی می رسد.
از سایر ویژگی های این خودرو می توان به دستیار شروع حرکت در سربالایی، تشخیص محدودیت سرعت، دوربین ۳۶۰ درجه و نوربالای خودکار نام برد. همچنین نبکا ET5 از فیلتر هوای PM2.5 ، امکان تصفیه ذرات معلق در هوا، صندلی های بسیار راحت، نورپردازی چشم نواز، کیفیت مناسب اجزای کابین، پیمایش مناسب با هر بار شارژ و امکانات ایمنی و رفاهی مناسب برخوردار است.

اسکای ول 7


در نشست خبری پیش از رونمایی خودرو نبکا، «پویا سالاری»، مدیرعامل شرکت نوین ماهان به همراه «عادل دمشقی»، معاون مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو) در کسب و کار برقی سازی، پاسخگوی سوالات نمایندگان رسانه ها درباره این خودرو بودند.
سالاری در ابتدای نشست گفت: شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو) و گروه صنایع خودروسازی کرمان با همکاری و مشارکت یکدیگر و با هدف ایجاد تحولی جدید در صنعت خودرو، شرکت توسعه و ساخت خودرو برقی نوین ماهان (نبکا) را تاسیس کرده اند و مأموریت اصلی این شرکت نیز عرضه خودروهای برقی، داخلی سازی قطعات و زیرسیستم های آن است.
او ادامه داد: نبکا ET5، ابتدا به صورت SKD در ایران عرضه خواهد شد و در ادامه با توجه به افزایش تیراژ، قطعات مربوط به حوزه باتری پک، پیشرانه برقی و سیستم های کنترلی توسط شرکت مکو و قطعات سیستم های دیگر توسط گروه صنایع خودروسازی کرمان داخلی سازی خواهد شد.
به گفته عادل دمشقی، معاون مدیرعامل شرکت مکو در کسب و کار برقی سازی نیز، خودرو برقی اسکای ول (نبکا) دارای باطری با ظرفیت 72 کیلووات ساعت و مجهز به یک پیشرانه برقی است که می تواند 204 اسب بخار قدرت و ۳۲۰ نیوتن متر گشتاور تولید کند.
او افزود: اولین محصول شرکت نبکا، همراه با ۸ سال گارانتی باتری این شرکت، امکان پیمایش ۵۲۰ کیلومتر را تنها با یکبار شارژ باتری دارا است و زمان شارژ سریع آن حدود ۳5 دقیقه است.
شایان ذکر است، نبکا ET5 با مجهز بودن به دستیار هوشمند راننده نسخه 2.5 شامل آپشن هایی نظیر تشخیص خواب آلودگی راننده، قابلیت پارک اتوماتیک، سنسور نقاط کور، کروزکنترل تطبیقی و هوشمند، ترمز اضطراری خودکار، تابلو خوانی مسیر و هشدار تعویض خطوط است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.